В Крим повече от 20 телевизионни канали са излъчили обръщение

...
В Крим повече от 20 телевизионни канали са излъчили обръщение
Коментари Харесай

Телевизии в Крим излъчили обръщение на Зеленски

В Крим повече от 20 телевизионни канали са излъчили послание на украинския президент Володимир Зеленски, оповестява УНИАН. 

Както оповестява РБК-Украйна, базирайки се на източници в спецслужбите, спецоперацията е извършена от Главното разследващо ръководство. Във видеото Зеленски приказва по-специално за триумфите на Украйна в Черноморския район.

" Бих желал настрана да кажа на всички наши хора в Крим, в Севастопол, във всички окупирани райони на юг и изток от нашата страна - сега окупирани райони: скъпи украинци, всички вие чувствате, че съветското наличие на нашата земя няма да постоянно. Знам това. Украйна ще върне своята територия, нашия народ. Ние няма да оставим никого на окупаторите ", акцентира президентът.
 Зеленски похвали украинците за битката с Русия и зимната буря
Зеленски похвали украинците за битката с Русия и зимната буря

Интензивните боеве не престават, а 10 области са без ток

В същото време  високопоставният проруски чиновник Олег Крючков съобщи, че редица локални интернет снабдители са били хакнати.

" Техническите служби работят. Всички проблеми ще бъдат позволени скоро ", сподели той.

В Крим има същинска " детонация " на шпиономания. Руснаците търсят представители на украинския ъндърграунд и сформират описи с неблагонадеждни хора . Руските сили за сигурност правят оценка протестния капацитет на полуострова на 30 хиляди души, настояват още украинските медии.

Освен това оня ден Крим беше обзет от мощна стихия.  Проруските управляващи са декларирали, че стотици животни са умрели в музея-аквариум вследствие на неприятното време. Кримският мост е потърпевш от естествени бедствия и е издигнат нелегално. Щетите на прелеза обаче не са толкоз сериозни, че да се постанова затварянето му.
 Зеленски за войната: Няма да свърши толкоз бързо, колкото ни се желае
Зеленски за войната: Няма да свърши толкоз бързо, колкото ни се желае

Интервю за Fox News
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР