В краят на тази седмица полицията започва традиционната заз това

...
В краят на тази седмица полицията започва традиционната заз това
Коментари Харесай

Акция „Зима“ тръгва по пътищата


В краят на тази седмица полиция та стартира обичайна заз това време на годината акция " Зима ". Както нормално ще се следи за сложени зимни гуми, редовност на светлини и чистачки. Глоби ще се постановат след 15 ноември, а до тогава полиция та единствено ще предизвестява, оповестява Нова телевизия. Важно е да се знае, че в закона няма термин „ зимни гуми ”, а такива за зимни условия – с подобаващ грайфер от 4 мм.

„ Задължително е да ревизираме антифриза. Не бива да го оставяме под минималните равнища ”, изясни автомобилният играч Димитър Стефанов. Според него, колкото и да е мощен даден автомобил, той става ужасно рисков, в случай че е с несъответствуващите и некачествени гуми.

„ Лятната гума под 10 градуса се втвърдява. Става твърда и не държи. Все още сме страна, в която лятото и зимата би трябвало да караме разнообразни гуми ”, добави Стефанов.

Собственикът на автосервиз Димитър Колев сподели каква е разликата сред нова и износена автомобилна гума. При новите дълбочината на грайфера е към 9 мм, при износените той е паднал до 2,6 мм, а тук-там и до 0.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР