„В края на юлиЕвропейският парламент предвиди 1.8 трлн. eвро за

...
„В края на юлиЕвропейският парламент предвиди 1.8 трлн. eвро за
Коментари Харесай

Антон Кутев: За да получи България средства за борба с COVID-19, e нужен план, икономически реформи и върховенство на закона


„ В края на юлиЕвропейският парламент планува 1.8 трлн. eвро за превъзмогване на здравните и икономическите последици от рецесията от COVID-19. По думите на министър-председателя Борисов за България са планувани към 30млрд. лева.За да ги получи страната ни, държавното управление следва да изготви Национален проект и от неговото качество значително зависи дали България ще получи тези пари. “ Това съобщи националният представител Антон Кутев от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " в запитване към Томислав Дончев.

Социалистът акцентира, че тези средстваще бъдат дадени под изискване. Кутев подсети, че още по време на договарянията през юли е имало страни, в това число и дребни, които са съумели да си обезпечат някои преимущества. Според националния представителправителството не еуспяло да свърши нищо и в това отношение.

„ За да се провиснал тези пари, се изискват и икономическиреформи,както и обезпечаване на господство на закона. От Българска социалистическа партия желаеме да информиратеобществото на какъв стадий се намира работата по Националния проект и промените, които са заложени в него “, приключи Антон Кутев.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР