В края на януари – началото на февруари се очаква

...
В края на януари – началото на февруари се очаква
Коментари Харесай

Двойната камера на Nokia 9 с оптика Zeiss ще прави снимки с поразително качество

В края на януари – началото на февруари се чака да бъдат показани новите смарт телефони на Nokia, основният от които ще бъде Nokia 9.
Това е същински флагман, който ще има освен безрамков екран, само че и най-съвременния хардуер. Днес експертите на TechRadar разгласиха своя разбор на приложението Nokia Camera, предопределено за фирмените мобилни устройства с този бранд.



Новата версия на Nokia Camera може да се употребява с Оценка за съвместимост Android 8.0 Oreo и съдържа богат комплект от скрити функционалности и благоприятни условия. Един от режимите е ръчната на конфигурация на камерата, при който потребителите могат независимо да избират ISO параметъра, както и експонацията, за приемане на разнообразни необикновени резултати.



Освен това в приложението бяха открити настройки за активирането на двукратния оптичен зум, широкоъгълната камера и потреблението на боке резултата. Тези благоприятни условия са налични единствено за смарт телефоните с двойна камера. Това явно е Nokia 9 с оптика Zeiss , която може да изненада всички с качествените си фотоси.

В момента, HMD Global интензивно работи върху нов програмен продукт, който да разкрие целия капацитет на камерата във флагманския Nokia 9. Подробностите чакаме на събитието CES 2018 в средата на януари.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР