В края на септември острието на Продължаваме промяната Лена Бориславова

...
В края на септември острието на Продължаваме промяната Лена Бориславова
Коментари Харесай

Само Lupa.bg разкри: Лена крие, че е родила в Токуда

В края на септември острието на " Продължаваме промяната " Лена Бориславова роди първородното си дете, само че дружно с половинката си Миро Иванов съумя да резервира в загадка на коя българска болница се е доверила. Lupa.bg обаче съумя да открие по малък подробност мястото, където е проплакала дребната Деа.

На фотосите от зимната почивка на щастливата фамилия на морския бряг на рамото на Бориславова ясно се вижда платнена чанта. Която обаче не е каква да е, а рекламна на болница " Токуда ", каквато се подарява на всяка родилка при изписването, дружно с комплект бебешка козметика.

Въпросната торба е брандирана с логото на болничното заведение, също като дрешките, които съдържа. Следователно надали става въпрос за съвпадане, а 33-годишната родилка е дала живот на дъщеря си точно там.



Ето я чантата-издайник

По наша информация раждането е било под наблюдението персонално на АГ-отделението доктор Сузана Нашар. Що се отнася до цената, която евентуално интересува читателите, тя е пакетна и възлиза на 3400 лв. плюс така наречен " неонатален пакет ".

Освен това Миро се е изръсил и с още 66 кинта за припознаване на детето, защото с Лена още нямат брак, макар годежния пръстен, който тя показва от изявестно време.

Цената на пръв взор наподобява солидна, само че поради обстоятелството, че майчинството на Бориславова е 3000 лв., можем единствено да кажем - имат пари - угаждат си!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР