В края на май тя ще чукне 55 лазарника и

...
В края на май тя ще чукне 55 лазарника и
Коментари Харесай

ЕВАЛА: 54-годишната Рени показа сочни телеса и паласки на морето!

В края на май тя ще чукне 55 лазарника и нищо чудно да й е пристигнал акълът. Знаем, че певицата Рени правеше и говореше много нелепости през по-младите си години - от това, че нямаше съответна визия що е то премия " Нобел ", до това, че сякаш я беше позор да се демонстрира натурална.

Певицата от зората на чалгата не спираше да си обработва фотосите с фотошоп, което в действителност вършат съвсем всички дами в наши дни, само че... само че през днешния ден очевидно е поумняла. Защо ли?! Ами, тъй като Ренито за сефте се пусна естествена, в цялостния си искра, заедно с всичките си обилни и сочни форми.

Както знаем, тя е на отмора в Египет, където призна, че не е стъпвала от няколко десетилетия. Компания й прави дребният й наследник, тъй като огромният се настрои против нея още от дълго време и двамата не поддържат връзки. Това е огромна болежка за певицата, която неведнъж обществено е признавала, че се надява един ден синът й да се осъзнае и да я потърси...

Днес обаче тя се пробва да живее пълноценно живота си и както виждаме, да избие от главата си всичките си минали комплекси. Рени е пред очите ни в цялата си пухкава хубост, с паласките, с едрите бедра и ръце, с всичко...

И, в случай че щете вярвайте, само че тя получи освен поздравления, само че и много апетитни оферти от мъже, които не крият, че си падат тъкмо по форми като нейните.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Египет Рени морето фотошоп певица
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР