В края на април шесткратният шампион от Шлема Борис Бекер

...
В края на април шесткратният шампион от Шлема Борис Бекер
Коментари Харесай

Джокович с жест към семейството на Бекер: Знаят, че могат да разчитат на мен за всичко

В края на април шесткратният първенец от Шлема Борис Бекер бе наказан на 2 години и половина отнемане от независимост, половината от които ще прекара в пандиза. В интервала от 2013 до 2016 година германецът бе ментор на Новак Джокович, като двамата остават в положителни връзки и след края на своето взаимно съдействие. Още в първите дни след новината сърбинът изрази състраданието си със споходилата някогашния му треньор орис, като неотдавна той още веднъж разяснява тематиката.

Ноле показа, че не е имал опцията да комуникира директно с именития тенисист, само че е изпратил поддръжката си чрез околните му, които бяха поканени да участват в ложата на белградчанина по време на дуелите му от първи и втори кръг на Уимбълдън.

" Не съм общувал непосредствено с него, само че го върша посредством неговото семейство. Наистина се веселя, че предоставих късмет на приятелката и сина му Ноа да участват на първите ми срещи. Опитвам се да изразя поддръжката си към най-близките му, тъй като одобрявам Борис като част от фамилията. Той несъмнено е човек, който мощно почитам и на който доста държа.

Преживяхме доста дружно по време на тези три години съдействие, като връзката ни датира още преди този момент. След като приключихме нашите професионални взаимоотношения, останахме близки. Сърцето ми се къса, когато видя какво се случва с него. Мога единствено да си показва какъв брой е мъчно за членовете на фамилията му. Така че решението да ги поканя на шампионата, беше дребен жест на другарство. Както той, по този начин и те знаят, че могат да разчитат на мен за всичко ", показа международният №3.

on Becker: We haven’t communicated directly, but we have through his girlfriend and his son (they were in Novak’a box). I consider Boris a family member, I care about him, we have been through a lot together. Little gesture of friendship, he knows he can count on me.
— Saša Ozmo (@ozmo_sasa)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР