В края на 2019-а ви показахме само малка част от

...
В края на 2019-а ви показахме само малка част от
Коментари Харесай

Всичко, което бихме си купили от колекцията на Джоанна Ортиз и H&M

В края на 2019-а ви показахме единствено дребна част от тази толкоз красива и цветна сбирка. И в случай че тогава беше разгарът на зимата и тя се появи като едно същинско пролетно ентусиазъм, то в този момент я виждаме в целия й искра, с цел да направи новия сезон още по-цветен, по-свеж и сигурно по-елегантен. Защото, както ще видите в специфичната колаборация на и H&M, доминират роклите, които са допълнени от топове, поли и бански костюми.

Във всеки един модел се отличава характерният за колумбийската дизайнерка жанр, която още веднъж комбинира якри принтове с трагични силуети. Толкова женственост има в тази сбирка и по тази причина бихме я имали цялата, като тя ще бъде налична по магазините от 12 март . У нас ще бъде налична в определени магазини на, както и онлайн.

Сред „ звездите “ в тази колаборация са дългата алена рокля във флорални претекстове, розовата къса рокля с британска бродерия и асиметричният цялостен бански. Дори и при него се открояват кормилата, които са застъпени в огромна част от облеклата, като не липсват няколко по-семпли и изчистени модели. А вдъхновението? То идва от, несъмнено, от ритъма на салсата, от хубостта на орхидеите и палмите. Вече си представяме по какъв начин ги носим с красиви цветя в косите и тичайки боси по плажа. Така, както си го показва и Джоанна Ортиз, до момента в който ги основава. И ни кара да чакаме още по-нетърпеливо лятото. 

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР