В косата се крие красотата и магията на всяка жена.

...
В косата се крие красотата и магията на всяка жена.
Коментари Харесай

Хапвайте за здраве: 12 храни, които са мощни оръжия срещу косопада

В косата се крие хубостта и магията на всяка жена. Независимо дали имате къса или дълга коса, грижата за нея е от изключителна значимост за цялостното ви самочувствие и лъчение .

В устрема си да изглеждаме по този начин, както ни се желае, от време на време издевателстваме над косата си с багра, топлинни обработки и нападателна козметика.

Когато приказваме за грижа за косата, не е значимо единствено какви артикули прилагате върху нея . От значително значение е и какво ядете и какъв брой сте здрави от вътрешната страна. Така че не е изненада, че с цел да бъде косата ви здрава и лъскава, е значимо да приемате най-важните за нея хранителни субстанции и витамини .

И макар че няма храни, които потвърдено да спомагат за загубата на коса, сигурно добре уравновесената диета може да насърчи растежа и здравината ѝ .

Затова в галерията събрахме 12 храни, които постоянно да включвате в менюто си, изключително когато усетите, че косопадът се ускорява :
 12 потребни храни, които работят против косопада  12 потребни храни, които работят против косопада  12 потребни храни, които работят против косопада  12 потребни храни, които работят против косопада
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР