В компанията на Ерген №3 Милена сподели доста неочаквани подробности

...
В компанията на Ерген №3 Милена сподели доста неочаквани подробности
Коментари Харесай

Милена от “Ергенът” с драматична изповед за живота си

В компанията на Ерген №3 Милена показа много непредвидени детайлности за живота си и за провокациите, с които е трябвало да се бори. Тя влезе във вътрешността в интимните си прекарвания и наред с обидите, изтърпени в продължение на години, описа и за здравословните си проблеми в миналото. По думите ѝ дълго време е била в клопката на анорексията и на процедура три пъти е прескочила гибелта. Дори пред лекарите е стояла опцията да не успее да се пребори и да я изгубят. Така през днешния ден Милена живее четвърти живот и се пробва да откри мястото си измежду останалите в обществото.

Алек, въпреки да влезе в ролята на психотерапевт, поддържа изстрадалата жена и се опита да я насърчи да има повече самочувствие. Всъщност държанието му бе много внимателно, поради и това, че се оказа против сълзите на една от претендентките за сърцето си. Трудностите на Милена в предишното очевидно откриха метод да се излеят в изповед тъкмо по време на тази среща.

Парфюмеристката намерено показа, че е трябвало да се оправя с редица обиди и мнения, свързани с визията ѝ. Една от фантазиите ѝ да вземем за пример по това време е да бъде най-грозното момиче – даже да е най-грозното, въпреки всичко да я назовават момиче, а не травестит.

Автор: youtube.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР