В класацията си за управление на парични средства за 2018

...
В класацията си за управление на парични средства за 2018
Коментари Харесай

УниКредит печели 23 награди в класацията на Euromoney

В класацията си за ръководство на парични средства за 2018 година Euromoney разгласи УниКредит за определения снабдител в ръководството на парични средства за интернационалните корпоративни клиенти, които оперират в ЦИЕ, както и за услуги, предоставени на клиенти/нефинансови институции.

Освен това УниКредит бе определена и за най-хубава банка в ръководството на парични средства в Австрия, Босна и Херцеговина, Хърватия и Турция.

УниКредит получи и премията за „ най-хубаво ръководство на услуги” в ЦИЕ като цяло, за финансови институции в Северна Америка и за нефинансови институции в Австрия, Босна и Херцеговина, Румъния и района на ЦИЕ. УниКредит бе класирана преди всичко за най-хубаво ръководство на услугите в района на ЦИЕ в няколко категории: бизнес функционалности, финансови принадлежности, личен състав и механически услуги. За последното УниКредит бе отличена и като най-хубава в класа си за Западна Европа.

Андреа Диаманти, шеф Корпоративно капиталово и частно банкиране на УниКредит за района на ЦИЕ разяснява: Тези резултати и това самопризнание удостоверяват непроменяемо положителното качество на нашите услуги. Признанието, което получихме от финансовите и нефинансовите институции е огромна чест за нас. Оставаме фокусирани върху подобряването на стойностното предложение за нашите клиенти и тяхната потребителска задоволеност “.

Проучването за ръководство на финансовите средства на Euromoney през 2018 година е седемнадесетото годишно изследване, което се прави от водещите снабдители на артикули и услуги за ръководство на парични средства по целия свят. То се смята за референтно рейтингово изследване за световната промишленост за ръководство на паричните средства и се преглежда като най-изчерпателното управление за ръководство на парични средства на пазара.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР