В канал край село ЦалапицаКачил се преди седмица в неизвестен

...
В канал край село ЦалапицаКачил се преди седмица в неизвестен
Коментари Харесай

Откриха мъртъв издирвания Димитър

В канал край село Цалапица
Качил се преди седмица в незнаен мерцедес

Камери засекли автомобила

Димитър Манолов от Стамболийски, който изчезна преди седмица, е бил открит през днешния ден мъртъв в канал край Цалапица. Все още няма информация каква е повода за гибелта. Полицията работи по няколко версии, в това число и ликвидиране.

24-годишният мъж гостувал на майка си в пловдивското село на 20 юли и от този момент никой не го е виждал. Той си тръгнал малко след 23.00 ч. и се качил в черен мерцедес, демонстрират сложени в селото общински камери. Вероятно е приказвал преди този момент по телефона, тъй като след вечеря останал дълго самичък на двора преди да си тръгне. На записите се вижда още, по какъв начин автомобилът минава с изключени фарове, номерът му не се вижда.

Майка му Атанаска Бакалова описа, че в събота някакво момче търсело сина ѝ, с цел да го бие. Впоследствие се оказало, че два дни по-късно то е отпътувало за Германия. “Нищо не ми е обявено нито от полицията, нито от прокуратурата за сина ми. Стоим в Стамболийски и чакаме. От напрежение даже не мога да подготвя храна за по-малкото си дете ”, сподели в късния следобяд Атанаска Бакалова.

Младият мъж живеел ту при татко си в Стамболийски, ту при майка си в Цалапица, която е омъжена за повторно и има малко дете. Според околните му Димитър нямал врагове.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР