В кампанията “Засаждаме бъдеще” на ГОРАТА.БГ се включи и основната

...
В кампанията “Засаждаме бъдеще” на ГОРАТА.БГ се включи и основната
Коментари Харесай

Детска градина от Бяла Слатина се включи в кампанията Засаждаме бъдеще /снимки/

В акцията “Засаждаме бъдеще” на ГОРАТА.БГ се включи и главната постройка на ДГ „ Незабравка “ – Бяла Слатина, която получи 100 кофички, семена, почва и стикери за надписване.
Всички детски групи участваха с огромен възторг и предпочитание в засаждането на семена на дървета. Децата бяха осведомени с тези растителни типове авансово и с стадиите на тяхното развиване. Учителите по групи им описаха, че всички дружно ще стартират със засаждането, обясниха и факторите, които оказват въздействие върху развиването на дърветата – въздух, светлина, вода и грижи, които хората би трябвало да поставят за тях.
Във време на изсичане и заличаване на дърветата, децата на практика се убедиха, че би трябвало да се грижат и пазят всички растения, с цел да се избегне екологична злополука на планетата Земя. Кофичките бяха грижливо надписани по типове, сложени на уместно място с ангажимента, че нещата не свършват дотук. Всички дружно ще следят покълването, поникването и развиването на дърветата, както и ще поставят нужните грижи за тях.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР