В живота на Влади Въргала са се случвали всякакви трагични

...
В живота на Влади Въргала са се случвали всякакви трагични
Коментари Харесай

Чудо в живота на Въргала: Ето какво направи майка му след ин...

В живота на Влади Въргала са се случвали всевъзможни трагични условия, само че ориста му се усмихна в лицето на борбена майка. Анета изкара тежък инсулт преди две години, само че се хвана крепко за живота и изигра първия си танц. Родителката на артиста е със 100 % неработоспособност след мозъчния удар.


Майката на Въргала отпразнува 81-вия си рожден ден. Празникът на майката на създателя на кино лентата " Операция " Шменти-капели " бе в края на предходната седмица. Щом чува парчето на Мая Нешкова " Честит рожден ден " и надъхана от сина си, Анета подвигна бастуна в темп с музиката, написа hotarena.net. А по-късно двамата излязоха на дансинга и затанцуваха.

" Няколко месеца, откакто победи инсулта преди две години, изтанцувахме първия си танц. Тя едвам стои на краката си, само че през днешния ден танцува. Ридаеше и беше щастлива. Аз също ", споделя Владислав Карамфилов, както е същинското име на артиста.

 

 Танцът сред един любящ наследник и майка му

На купона участва цялата рода на фамилията. От децата на майката на Въргала до правнуците й. Разбира се, най-близките приятелки на Анета също са до нея по време на празника й. За край всички подаряват на майката на Въргала красива и доста вкусна торта.

" През целия ден й звъняха хора от разнообразни възрасти, градове и страни. Да има толкоз хора, които на тази ти възраст желаят да те поздравят, е комплимент, че не си пропиляла живота единствено за себе си. Мама беше щастлива и ведра. Смях, обятия, тостове, пожелания, обич и торта. Тя беше щастлива и разчувствана ", споделя още Въргала.

Влади продължава да е признателен на Господ, че майка му е жива и здрава макар тежкия инсулт.

 

 Бастунът цепи въздуха

Актьорът пожелава на майка си да бъде все по този начин ведра, да не стопира всяка заран да прави гимнастика, рехабилитация, раздвижвания и масажите, които я държат във форма.

" Не спирай да гледаш следобяд турските сериали. Да се смееш на шегите ми и да получавам целувката си преди лягане и когато се събудя! Само това ", приключи Въргала.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР