В изявление, което направи след като упражни правото си на

...
В изявление, което направи след като упражни правото си на
Коментари Харесай

Гръцкият президент: Трябва да покажем колко съвестни европейци сме

В изказване, което направи откакто упражни правото си на глас, гръцкият президент Прокопис Павлопулос съобщи, че тези избори са късмет за гърците да покажат, че те са " съзнателни европейци " и че поддържат световната роля на Европейския съюз, съобщи АНА-МПА.

" Във време, когато силите на популизма и расизма намерено и непосредствено нападат европейската структура и се пробват да я срутен, във време, когато други нации, на които не им се е налагало да вършат саможертви, дезертират от европейски транспортен съд и потвърждават, че са пътували на него под флага на удобството, това е времето, когато ние, гърците, би трябвало да потвърдим какъв брой съзнателни европейци сме ", съобщи президентът, предава Българска телеграфна агенция.

" Ние би трябвало да покажем, че сме решени да допринесем (...) за обединяването на Европа, тъй че Европа да може да играе ролята, която би трябвало. Не единствено за нейните нации, само че да играе съзидателна, световна роля, която да бъде от изгода за цялото човечество ", уточни още Павлопулос.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР