В изтощителна елиминационна битка Паулина победи Мартин и смело продължи

...
В изтощителна елиминационна битка Паулина победи Мартин и смело продължи
Коментари Харесай

Паулина отстрани Мартин в битка в „Игри на волята: България“

В изтощителна елиминационна борба Паулина победи Мартин и самоуверено продължи напред към огромната премия в „ Игри на волята: България “. Мартин имаше огромна преднина, само че неналичието на шанс повлия на крайния резултат. Участникът от племето на Бойците е идващият състезател, който следва да се изправи против Симеон в решаваща борба за Плажа на отшелника. Ако успее да го победи, той ще заеме неговото място на пустата и лишена от всевъзможни улеснения локация.

„ Съжалявам, че всичко завършва толкоз бързо. Точно когато си демонстрирах същинското лице и всички качества, които владея “, показа той секунди преди да разбере, че получава втори късмет за оставане във формата. След изненадващата вест, той съобщи, че е подготвен да даде всичко от себе си, с цел да продължи в най-екстремното премеждие.

В борбата за избавление по-рано четиримата номинирани – Соня, Мартин, Паулина и Туджаров, се изправиха пред комплицирано предизвикателство за мисълта. Всеки от играчите трябваше да запомни дълги комбинации от цветове, което се оказа нелека задача. Соня и Туджаров демонстрираха, че са играчите с най-хубава памет, а дамата победи в борбата и взе 50 златни гроша.

Ще успее ли Мартин да победи Симеон на негова територия? Кое племе ще извоюва обитаването на Резиденцията и ще продължат ли компликациите за Шампионите на Дивата река? Какви непредвидени събития ще се случат в понеделник? Пред каква невиждана обстановка ще бъдат изправени участниците? – разберете отговорите на тези въпроси в понеделник от 20:00ч. по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и на формата.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Отивам на психиатър. Той ми бута някакъв лист с петна по него и ме пита: - Какво виждате? - Виждам уединен и печален човек, изморен… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниИмената на всички регионални координатори и водачи на листи на „ Продължаваме промяната “ ще станат ясни евентуално до седмицаПо-рано през днешния ден италианското държавно управление съобщи, че няма да се замесва в делото на ПучдемонТова не е въпрос, който Съединени американски щати непосредствено ще решаватТурският водач обърна внимание на поддръжката, която " Съединени американски щати оказват на терористичните групировки в района " Новооткритата находка е от международна големина " Накратко: в този момент към този момент можем да живеем обикновено ", съобщи министър-председателката Ерна СулбергДа се двоумят цените основно нагоре и да се каже: вижте какъв брой е неприятно служебното правителствоЗа острите думи и равносметката в 46-ото Народно заседание – тази неделя след централната емисия вести на NOVAИзвършителят е престъпно проявен и осъждан дейно за обири, водещ бездомнически метод на живот, и с 8-месечна условна присъдаПучдемон живее в заточение в Белгия от 2017 година след опита за разединение на КаталунияОт " Изправи се.БГ " считат, че влизането на Министерство на вътрешните работи и ДАНС в енергийната борса, КЕВР и БЕХ е закъснялоНа какво се дължи наклонността за гладко намаляванеПреброителите не изискват персонални документи и не раздават заявления за подписДПС се записва в
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР