В изпълнение на Заповед №КВ–317/27.07.2023 година на министър-председателя Николай Денков,

...
В изпълнение на Заповед №КВ–317/27.07.2023 година на министър-председателя Николай Денков,
Коментари Харесай

Антоанета Петрова е новият заместник областен управител на Варна

В осъществяване на Заповед №КВ–317/27.07.2023 година на министър-председателя Николай Денков, като заместител регионален шеф на област Варна встъпи Антоанета Петрова. Тя бе показана на екипа на администрацията от регионалния шеф доцент Андрияна Андреева.

Новият заместител регионален шеф е магистър по право, ученик на ВСУ “Черноризец Храбър “. Преминала през разнообразни форми на образования и специализации в региона на маркетинговите изследвания, на връзка и съдействие с хора от разнородни групи. Като старши юрист в Район „ Приморски “ на Община Варна /2008–2019г./ и в резултата на дейна активност в разнообразни комисии /Местна комисия за битка против противообществени прояви на малолетни и малолетни, Комисия за общинските жилища, Комисия по преместваемите обекти и др./ има насъбран сериозен административен потенциал. Антоанета Петрова познава екипа и работата на регионална администрация Варна, тъй като към този момент е заемала длъжността Главен експерт в Дирекция „ Административен надзор, районно развиване и държавна благосъстоятелност “ през 2022 година.

„ Щастлива съм, че още веднъж имам опция да работя с екипа на Областна администрация “, сподели при встъпването си новият заместител регионален шеф. Ще положа всички старания да работя в екип и да си подпомагам с сътрудниците при осъществяване на дилемите и проблемите, които стоят за решение от администрацията. Надявам се с екипа на региона да установим дейна връзка и дейно съдействие с Община Варна и да работим дружно за по-доброто бъдеще и разцвет на Варна и региона. “
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР