В изолация сме, но домашните задължения продължават да се трупат

...
В изолация сме, но домашните задължения продължават да се трупат
Коментари Харесай

Проблемите в кухнята: Как да ги решите бързо

В изолираност сме, само че домашните отговорности не престават да се натрупат и би трябвало да решаваме проблемите бързо.

Едно от най-важните пространства в дома е кухнята . За положителните домакини и феновете на кулинарията това е и помещението, в което прекарват много огромна част от свободното си време. Ето за какво това местенце би трябвало да бъде подредено и да ни е прелестно да прекарваме време там. Но както с всяка част от вкъщи и в кухнята могат да се появяват проблеми. Кои са те и по какъв начин да ги решим? Вижте в канала във vbox7:

Намалена мощ на абсорбатора

Проблем, който има бързо решение - нужно е единствено да промените филтрите с нови, според от модела на абсорбатора. От друга страна е допустимо да не се постанова да сменяте елементи, а просто да го почистите добре, тъй като с времето той се захабява. 

Ако и това не помогне, потърсете помощ от експерт.
               

A post shared by (@thewelldressedhouse) on Apr 2, 2020 at 1:54pm PDT

Хладилникът/фризерът не изстудява добре

Не подценявайте този проблем, изключително в летните месеци. Проверете дали вратите се затварят компактно или уплътнителите не са се изхабили.
               

A post shared by (@arqprestige) on Apr 2, 2020 at 6:41am PDT

Лоша миризма в хладилника или фризера

След като откриете повода за нея - най-често развалена храна или мухлясали плодове и зеленчуци, извадете всичко от хладилника, измийте го с влажна забрадка и сапун и оставете да се проветри. Лесен трик против неприятна миризма в хладилника е да поставите чинийка с малко смляно кафе или филия самун - те ще всмукват миризмите.
               

A post shared by (@my.horsford.home) on Apr 2, 2020 at 11:21am PDT

Чинийката в микровълновата не се върти

Много постоянно това се случва и остава неусетно дълго време, тъй като на пръв взор уредът работи и не разбирате, че има някакъв проблем.
Ако чинийката не се върти, не може да подгреете храната си добре. Първо, проверете дали под нея няма останки от храна, които ѝ пречат да бъде на мястото си. Ако не, потърсете аварийни елементи според от модела на микровълновата.
               

A post shared by (@freshdesigngroupinc) on Apr 3, 2020 at 4:44am PDT

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР