В изборния ден, за да бъдете информирани, отново заложете на

...
В изборния ден, за да бъдете информирани, отново заложете на
Коментари Харесай

Ще успее ли седмият опит? В деня на изборите бъдете с БНТ във всички горещи точки

В изборния ден, с цел да бъдете осведомени, още веднъж заложете на Българска национална телевизия! Политическите публицисти, репортерите и кореспондентите ни ще бъдат на горещите точки в страната през целия ден и в изборната нощ.

В новинарските излъчвания ще споделяме значимото, а първите резултати и реакциите на претендентите и политическите водачи може да гледате в предаванията на Българска национална телевизия от сутринта до късно вечерта. Отново първо при нас ви чакат мненията на най-компетентните анализатори.

И на тези избори специфичен програмен продукт, основан за Българска национална телевизия, обработва и показва социологическите данни, с цел да доближат бързо и тъкмо до вас - нашите фенове.

Още от първите часове на изборния ден Мая Костадинова и Георги Любенов ще търсят отговора на най-важния въпрос - ще бъде ли сполучлив седмият опит?

" Един отговор, който зависи от изборната интензивност и от наличието на този избор и най-много от резултата, който той ще генерира. Опитът да отговорим на този въпрос стартира рано - утринният ефирен маратон на Българска национална телевизия е с начален час 6:55 - от всички точки, с всички кореспонденти. Традицията повелява, а доверието на малкия екран задължава да ви представим изборния ден от - до ", сподели Георги Любенов, водещ на " Избори 2024: Денят стартира ".

В 15:20 ч. Поли Златарева и Симеон Иванов ви чакат с вдъхновяващи истории и тематики за размисъл.

" Ще ви разкажем истории за сложните избори на българите, които са се трансформирали в златен образец. Ще чуете роман за вярата и вярата във време на значими решения, ще приказваме за разломите в обществото и за апатията ни. С нас ще бъдат артист, историк, психолог, посланик, олимпийска звезда и, несъмнено, очаквайте първи данни от социолозите ", съобщи Поли Златарева, водеща на " Избори 2024: Големият избор ".

Интересни диалози, взор към кино лентата " Гунди ", който сплоти цяла България и гледната точка на младите ви чакат в 17:00 часа в ефира на Българска национална телевизия с Добрина Чешмеджиева . И тъй като постоянно търсим нещо друго - в изборната нощ сме подготвили още едно предизвикателство - специфичен цифров формат за всички, които са дали своят вот или пък не са дали своят вот, само че се интересуват от резултатите на изборите.

" Нашите фенове и нашите почитатели могат да ни гледат и онлайн напълно от 8 без 15 до 22 часа, където ще има забавни мнения на резултатите от изборите. Събрали сме млади, дейни хора, любимци на нашите фенове от предаването " Последният печели ", от " История.БГ " и с всички тези хора ще разясняваме какво се случва, накъде отиваме и харесва ли ни тази посока ", сподели Добрина Чешмеджиева, водеща на " Избори 2024: Твоят глас ".

По традиция кулминационната точка е в 18:55 ч. с Бойко Василев и Аделина Радева , когато ще научим първите планирани резултати и паралелното броене на най-авторитетните социологически организации.

" В изборната нощ предлагаме две неща - сигурност и изненада. Сигурност, тъй като нашите фенове знаят какво тъкмо да очкават от нас - най-точните прогнози, най-дълбоките мнения, най-прецизните разбори, само че по едно и също време с това, както всяка изборна нощ ние намираме и с какво да ги изненадаме - в метода, в реакциите, във всичко ", разяснява Бойко Василев, водещ на " Избори 2024: Резултатът ".

Всичко значимо в хода на изборния ден ви чака в ефира на Българска национална телевизия, онлайн на и в обществените ни мрежи!


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР