В Италия смъртните случаи за последните 24 часа са 174

...
В Италия смъртните случаи за последните 24 часа са 174
Коментари Харесай

Италия с най-малко смъртни случаи от 10 март


В Италия смъртните случаи за последните 24 часа са 174 - минимум от първия ден на ограниченията за изолираност поради ковид в страната, които от на следващия ден ще бъдат смекчени, съобщи Франс прес. Вчера броят на жертвите беше 474, прецизира Българска телеграфна агенция като цитира Ройтерс.

Общият брой на умрелите от Ковид-19 в страната е близо 29 000.

Данните демонстрират преодоляване на болестта от няколко седмици и регистрират по-слабия напън върху здравната система.

По тази причина управляващите взеха решение да смекчат ограниченията за изолираност на популацията, с цел да се даде подтик на стопанската система, парализирана поради пандемията.

Отварянето обаче остава доста внимателно: без дребните магазини, без питейни заведения и заведения за хранене, предизвиква се отдалечената работа от вкъщи, никакви фамилни срещи, с изключение на къси визити при близки в същата област.

Социалната отдалеченост остава в действие, в това число в превоза, без сбирки и пикник в парковете. Ще бъде допустимо и отдалечаване от вкъщи за разходки, каране на велосипед или спортуване.

Премиерът Джузепе Конте обаче чака 4,4 милиона работещи още веднъж да се върнат на работа.

С днешните данни Англия съвсем застига Рим в тази черна статистика. От Лондон оповестиха за 315 умряли от през вчерашния ден до през днешния ден или общо 28 400 от март до момента.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР