В истински празник се превърна последния ден за дванадесетокласниците на

...
В истински празник се превърна последния ден за дванадесетокласниците на
Коментари Харесай

Сбогом училище! Удари последният училищен звънец за дванадесетокласниците в Симитли 

В същински празник се трансформира последния ден за дванадесетокласниците на СУ "Св. Св. Кирил и Методий " - Симитли, които за финален път прекрачиха учебния предел.Директорът на учебното заведение Таня Янкова удари последния учебен звънец за бъдещите зрелостници, след което лисна менче, с цел да им върви по вода и както повелява традицията - всеки получи парче питка, натопена в мед.

По мотив този ден в учебното заведение бе готова богата стратегия за 12 "А " и 12 "Б " клас с класни ръководители Вяра Боянска и Гергана Янчова, в която присъединяване взеха по-малките ученици на образователното заведение.Директорът на учебното заведение поздрави зрелостници, като им пожела да вървят самоуверено напред и в никакъв случай да не не помнят родното учебно заведение.Поздравление имаше и от кмета на Община Симитли Апостол Апостолов, който пожела на учениците да покоряват все нови и нови върхове, да вървят с гордо вдигната глава по своя път и в никакъв случай да не се отхвърлят от фантазиите си.

Дванадесетокласниците също се бяха постарали да зарадват управлението на родното учебно заведение и своите учители като им благодариха за всеотдайността, с която са ги обучавали, както и за скъпите уроци, на които са ги научили. За всеки един от тях имаше и цвете - подарък от зрелостници.Цветя получиха и експертите посетители от Общинска администрация зам. -кмета Евгения Георгиева и основния секретар на общината Гергана Стоименова.

С цветни димки и балони, пуснати в небето, зрелостници споделиха "Довиждане " на родното учебно заведение, след което, под звуците на химна на Симитли, се хванаха на огромно хоро и сега, щом музиката спря, целият град Симитли бе огласен от виковете на зрелостниците, които с цялостни гърла отброяваха от 1 до 12 с усмивки на лицата и сълзи в очите, тъй като се сбогуват със своето обичано учебно заведение!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР