В истински ад се превърна тази сутрин движението в Пловдив

...
В истински ад се превърна тази сутрин движението в Пловдив
Коментари Харесай

Задушница затапи Рогошко шосе

В същински пъкъл се трансформира тази заран придвижването в Пловдив по посока гробищните паркове, точно на Архангелова задушница, оплакаха се възмутени читатели на marica.bg.

Най-тежко е ситуацията на Рогошко шосе, където са и най-големите пловдивски гробища. Колоната от коли стига чак до моста на " Адата " и кръстовището на булевардите " Цариградско шосе " и " Източен ".

" Пълна безредица е това, на всяка Задушница все едно и също ", ядосваха се пловдивчани, които опитваха да стигнат със фамилията си до гробищата на Рогошко шосе.

Патрулни коли на КАТ дойдоха чак в 8,00 часа, с цел да контролират придвижването, описаха очевидци.

Много от пловдивчани, пристигнали на гробищата, с цел да почетат душите на мъртвите, останаха недоволни от поддръжката на гробищния парк, който беше много безстопанствен.

За да се обезпечи естественото транспортно обслужване на жителите през днешния ден по отношение на Архангелова задушница в Пловдив ще се движат изключителни рейсове по линиите на всеобщия вътрешноградски превоз.

От Оперативна програма „ Организация и надзор на превоза “ прецизираха, че с делнично разписание според одобрената общинска транспортна скица ще работят градските рейсове №7, 11, 25, 27 /празничен маршрут до погребален парк „ Север “/, 36 и 66.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР