В интервю за германския всекидневник „Франкфуртер алгемайне цайтунг“ министър-председателят Бойко

...
В интервю за германския всекидневник „Франкфуртер алгемайне цайтунг“ министър-председателят Бойко
Коментари Харесай

Борисов пред FAZ: Престъпни машинации и рухване на банки вече са невъзможни

В изявление за немския ежедневник „ Франкфуртер алгемайне цайтунг “ министър-председателят Бойко Борисов декларира, че „ банковата ни система е толкоз постоянна, че незаконни измами и срутване на банки като след измененията и когато социалистите бяха на власт... са невъзможни “, заяви БНР.

„ Успешен политик съм, само че персоналният ми живот е неуспех “, споделя Борисов. Той акцентира, че работи по 20 часа дневно и твърди, че „ в България от дълго време има черен пазар за компромати “.

В изявлението за неделния брой на авторитетния немски ежедневник министър председателят декларира още: „ Някои от съперниците ми, които работят за президента Румен Радев, са някогашни секрети сътрудници, хора от тези среди или деца на страхотни шпиони, офицери от съветската военна разследваща работа “.

Интервюто е показано във вестник „ Дневник " с уточнението, че е правено при започване на октомври от дългогодишния сътрудник за Балканите на немското издание Михаел Мартенс. Заглавието е „ Политикът, револверът и парите “. В него министър-председателят за следващ път свързва антиправителствените митинги с Васил Божков и твърди, че постоянно е приказвал за протестиращите с почитание и постоянно е търсил решения дружно с недоволни в обществото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР