В интернет се появи първото изображение на серийния електрически кросовър на Chevrolet,

...
В интернет се появи първото изображение
на серийния електрически кросовър на
Chevrolet,
Коментари Харесай

Показаха дизайна на електрокросовър на Chevrolet на базата на Bolt

В интернет се появи първото изображение на серийния електрически кросовър на Chevrolet, чието име към този момент не е известно. Няколко издания, измежду които Motor1 и Carscoops, пишат, че тази илюстрация се е появила в презентацията на шефката на General Motors Мери Бара по време на нейното присъединяване в конференцията Barclays 2017 Global Automotive в Ню-Йорк.

Очаква се, че електрическият всъдеход ще сподели агрегатната си база с компактния електромобил Chevrolet Bolt, който дебютира през януари 2016-а на автосалона в Детройт. Моделът има електромотор с мощ 200 к.с., захранван от блок литиево-йонни акумулатори с потенциал 60 кВтч.

Пробегът на колата с едно зареждане е около 320 километра, а цената на Chevrolet Bolt тръгва в Съединени американски щати от 36 620 $.

По-рано от концерна General Motors оповестиха, че в бъдеще изцяло ще се откажат от производството на коли с бензинови и дизелови мотори. В рамките на тази програма автопроизводителят ще създаде към 2023-а година 20 електрокара, два от които трябва да дебютират доникъде на 2019-а година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР