В Индия културист умишлено погълнал 39 монети и 37 магнита,

...
В Индия културист умишлено погълнал 39 монети и 37 магнита,
Коментари Харесай

Културист погълнал десетки монети и магнити за здраве и спортни успехи


В Индия културист съзнателно погълнал 39 монети и 37 магнита, тъй като това щяло му помогне за триумфи в спорта, заяви Asian News International.

26-годишен мъж е признат в незабавното поделение на болница в столичния регион на Делхи с недоволства от повръщане и болки в корема, които са траяли повече от 20 дни. Пациентът не можеше да яде нищо. Според близки на културиста той се почувствал зле, защото от няколко седмици гълтал монети и магнити. Лекарите създали рентген на пациента и се уверили, че в коремната му празнина има десетки непознати тела.

Мъжът претърпя незабавна интервенция, по време на която беше намерено, че магнити и монети са на две разнообразни извивки в тънките му вътрешности. Магнитите дръпнаха двете извивки дружно и нараниха червата. В стомаха на културиста са открити и огромен брой железни предмети. Лекарите са извадили общо 39 монети и 37 магнита от корема на пациента.

Той се възвърне в болница след интервенция и беше изписан след седем дни.

Както се оказа, мъжът страда от психическо разстройство. Той декларирал, че е ял монетите, тъй като вярвал, че съдържащият се в тях цинк ще се отрази благотворно на здравето му. Според него това ще му помогне да реализира триумф в културизма.

Пациентът гълтал магнитите, с цел да може монетите да остават колкото се може по-дълго в червата и по този начин да насищат организма с цинк.

По-рано беше обявено, че в Новоросийск лекарите избавиха 14-годишен младеж, който бе сложил 40 магнитни топки в уретрата. Тийнейджърът изясни постъпката си с готовност да опитва.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР