В иктория е вторият напуснал приключението „Игри на волята: България“

...
В иктория е вторият напуснал приключението „Игри на волята: България“
Коментари Харесай

Виктория напуска „Игри на волята: България“

В иктория е вторият напуснал приключението „ Игри на волята: България “ след елиминационна борба със Симеон. Баланс, копаене в пясък и носене на извънредно тежки трупи бяха част от трудностите, през които трябваше да преминат двамата воини, с цел да стигнат до пъзела, който дефинира и спечелилия. Отшелникът съумя да се оправи по-бързо с трасето и пръв подреди логото на предаването, което донесе и успеха му. Освен още една седмица владичество над безлюдната локация, Симеон получи и най-ценната премия – огън, който ще направи оцеляването му по-лесно.

„ За мен беше чест и същинско премеждие да бъда тук. Иска ми се този сезон да бъде извоюван от жена, само че по-важно е спечелилият да бъде заслужен човек “, сподели след борбата Виктория. Тя изясни, че се усеща горда и никога не е разочарована от представянето си, тъй като е дала всичко от себе си във всяка една борба.

На първата напълно мъжка капитанска борба сили премериха Морунов, Братоев и Валентин. Пазенето на баланс се оказа комплицирана задача и за тримата, само че Марунов съумя да надвие противниците си. Първоначално спечелилият отхвърли да вземе 50 златни гроша за себе си и изиска преимущество за Бойците, само че водещите Димо и Ралица съумяха да го изкушат с друго скрито оръжие. Капитанът на Бойците не се поколеба да избере препоръчаните му „ Саби на спасението “. С тях той може да си обезпечи два гласа на иден съвет, когато реши до края на играта. Единственото изискване да бъдат употребявани е да останат в цялостна загадка от съотборниците му.

Как ще реагират Бойците, когато схванат, че Морунов не е избрал преимущество за племето? Какво ще изясни пожарникарят и ще успее ли да резервира тайната? Ще продължи ли разцеплението в Бойците? Как ще посрещнат Шампионите Братоев, когато си пристигна с празни ръце на Дивата река? Ще продължи ли пирът на Приключенците в Резиденцията? Кое племе ще завоюва номинационната борба и кое ще отиде на съвет? – разберете на следващия ден вечер в 20:00 по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на и на формата.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара На запустял остров из Тихия океан мъж с брада до коленете се разхожда по плажа. Изведнъж от вълните изниква красива жена. - Отдавна ли си… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниОгън имаше даже и в полярния кръгБолсонаро съобщи, че ще бъде „ последният бразилец ”, който ще се ваксинираГерджиков е дълготраен ръководител на СОСПреизбран без искра, неговата легитимност е съществено подкопанаДжъстин Трюдо дефинира успеха като труднаВ момента приложението Settle има акция под надпис „ Танцът на Щастието “, чиято цел е да внесе капка позитивизъм в забързаното ни ежедневиеБългария чака ясни правнообвързващи решенияДенис Сергеев, който е употребявал псевдонима Сергей Федотов, се търси по отношение на опита за убийствоТой се показал със служебна карта и обяснил, че с цел да не постанова санкция, може да му бъде дадена избрана сумаНе пропускайте трагичния сериал от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVAНай-вероятно от януари доста ще нарастнат токът, парното и топлата водаМотивът за настояването е " неуспех в разрешаването на значими за системата въпроси " Вече са евакуирани близо 6000 душиНа афганистанските ученички в междинните учебни заведения и гимназиите " допустимо най-скоро " ще бъде позволено да се върнат в класСъветничката по климатичните въпроси към Белия дом Джина Маккарти акцентира, че горещината и стресът за организма, който тя предизвиква, е " тихият палач ", който в по-голяма степен визира бедните, възрастните и малцинстватаНе е изключено правосъдният министър д
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР