В Хонконг мъж се изправи срещу съда, след като погрешка

...
В Хонконг мъж се изправи срещу съда, след като погрешка
Коментари Харесай

Пиян баща погрешка изнасили дъщеря си, помислил я за жена си

В Хонконг мъж се изправи против съда, откакто простъпка изнасилил личната си 15-годишна щерка, мислейки, че това е неговата брачна половинка. Инцидентът е станал през 2018 година.

59-годишният мъж се прибрал у дома пийнал на 22 март и вместо в личната си спалня, объркал стаите и простъпка влезнал в тази на щерка си. Осъзнавайки грешката си, мъжът незабавно прекратил половия акт, само че делото против него въпреки всичко попаднало в съда, оповестява Mirror.

В съда момичето се застъпило за татко си и декларирало пред психолозите, че му прости. То споделило, че схваща грешката му и даже се опитвало да каже на татко си, че е сбъркал, до момента в който той я изнасилвал. Дъщерята даже стигнала до такава степен, че осъдила дейностите на обществената работничка, която подала сигнал до локалните управляващи и полицията без единодушието на тийнейджърката.

Пред съда мъжът признал виновността си, въпреки и да обяснил, че в действителност е позволил неточност, до момента в който е бил пийнал. Съдията взел поради странността на случая и понижил наказването за обезчестяване от пет на две години и половина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР