В Холивуд все по-често се използват какви ли не технологии,

...
В Холивуд все по-често се използват какви ли не технологии,
Коментари Харесай

Том Круз може всичко - включително да пилотира изтребител

В Холивуд все по-често се употребяват какви ли не технологии, които имат за цел да създадат невъзможното допустимо. Само благодарение на технологиите, несъмнено, можем да забележим по какъв начин праисторически създания се млатят посред огромни градове да вземем за пример.

Подигравките, които отнесе " Годзила: Кралят на чудовищата "

Годзила - кралят на краката

В екшъните пък доста постоянно основните артисти употребяват дубльори, които извършват по-сложните и рискови каскади. Това обаче не важи за Том Круз . Всеизвестен факт е, че 57-годишният артист не дава и дума стане някой да го замести по време на каскада.

Чест му прави на Круз, че е толкоз безрезервен, само че поради професионализма си постоянно страда от травми и счупвания. Поредният филм, в който ще го забележим в деяние, е " Топ Гън: Маверик " , чийто филмов откъс беше пуснат преди няколко дни.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Top Gun (@topgunmovie) на Дек 15, 2019 в 6:01 PST

От него виждаме, че Пийт Мичъл (Том Круз), прочут като Маверик, се завръща, с цел да образова водачи от армията. Във видео зад кадър, отдадено на кино лентата, артистът споделя, че сцените, в които пилотира изтребител са действително снимани и не са плод на специфични резултати и зелени екрани.
 Том Круз,
Отказва ли се Том Круз от " Мисията невъзможна "

Има ли бъдеще за франчйаза без артиста

Круз оправдава това решение с обстоятелството, че прекарването и чувството не могат да бъдат уловени по оптимално добър метод, в случай че бъдат употребявани компютърно генерирани изображения. И по този начин виждаме по какъв начин шест специфични камери са сложени в кабините и снимат от разнообразни ъгли актьорите.
 Том Круз и нов филмов откъс на
На 58 Том Круз е смел водач

Актьорът като че ли не остарява

От видеото виждаме, че Круз може и да се оправя чудесно, само че някои от сътрудниците му изпитват съществени усложнения с летенето и скоростта.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР