В град Рексъм, Уелс, мъж почина от коронавирусна инфекция по

...
В град Рексъм, Уелс, мъж почина от коронавирусна инфекция по
Коментари Харесай

Мъж с COVID-19 се сбогува с любимата със сърцераздирателно съобщение и умря сам като куче

В град Рексъм, Уелс, мъж умря от коронавирусна зараза по време на самоизолирането си. За прощалното му обръщение към обичаната описа „ Мирър”.

47-годишният Тим Гали почувствал леки признаци на болестта на 21 март след ергенско празненство. Първоначално леко го драскало гърлото, само че след това вдигнал температура. В понеделник, 23 март, решил да не върви на работа и за всеки случай се изолирал в дома си. За да не болести приятелката си, той я помолил да не го посещава.

„ Разбира се, започнах да се тормозя за него, когато подвигна температура. Притеснявах се, че има ковид. Но той се опитваше да ме защищити и ми забрани да вървя да го виждам”, споделя 46-годишната му другарка Дона Катбърт.



Жената упорствала да се обади на Спешна помощ, само че Гали продължавал да я твърди, че не е доста зле. „ Казваше, че признаците му не са сериозни, а сега лекарите са заети с по-сериозни случаи”, разясни тя.

В понеделник вечерта Катбърт му написала известие. Тя се страхувала, че поради положението му скоро няма да се видят. „ Не приказва нелепости, естествено, че ще се забележим скоро”, написал в отговор Тим.



На 24 март Гали спрял да дава отговор на позвъняванията й. Катбърт помолила съседите му да ревизират какво се случват. Те го разкрили в безсъзнание и позвънили на спешна помощ. Лекарите в защитни униформи влезнали в дома му и открили, че е починал от COVID-19.

„ Не мога да спра да мисля, че е бил напълно самичък. Тим спазваше всички защитни ограничения, само че вирусът съумя да се добере и до него. Сърцето ми е разрушено на парчета”, споделя съкрушената му другарка.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР