В готовност сме и призоваваме всички, които имат възможност да

...
В готовност сме и призоваваме всички, които имат възможност да
Коментари Харесай

Пловдивчани даряват помощи за пострадалите в Украйна

В подготвеност сме и призоваваме всички, които имат опция да се включат в акцията в поддръжка на потърпевшото население в Украйна. Това разгласи пред Радио Пловдив Таня Георгиева , районен шеф на БЧК в Пловдив във връзка почналата през вчерашния ден националната  благотворителна акция на БЧК. Набират се финансови средства и материална помощ за потърпевшото от спора в Украйна население.

Парите не се одобряват на ръка, а в банкова сметка, чиито номер може да бъде открит на уеб страницата на БЧК.

В Пловдив материалните помощи се събират в пункта на БЧК на ул. „ Стойчо Мушанов “ №48.

Работното време е от 9 до 17 часа. 

За най – неотложни потребности се одобряват нови облекла и обувки , спално долни дрехи , топли завивки и хигиенични материали , заяви Таня Георгиева. Добре би било те да са даже с етикет на производителя, посочи тя.

Георгиева прикани компаниите производители да се включат в акцията, защото има потребност от палатки , отоплителни уреди , фенери, акумулатори, генератори .

Над 10 индивида посетиха пункта на БЧК в Пловдив още през вчерашния ден, разяснява шефът на пловдивските червенокръстци. Дарени са облекла, хигиенични материали и завивки.

Пловдивчани сме доста сетивни и като във всяка акция ще се отзовем почтено, уверена е Таня Георгиева. Тя изрази вярата си за съпричастност от всички българи.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР