В горещите месеци желанието ни за интимни приключения се покачва,

...
В горещите месеци желанието ни за интимни приключения се покачва,
Коментари Харесай

5 идеи за горещ летен секс! Разнообразете живота си с нови вълнуващи усещания

В горещите месеци желанието ни за интимни завършения се повишава, а въображението ни основава нови и нови сюжети за лудории. Така, нищо чудно, нагонът да ни хване в крачка надалеч от вкъщи и спалнята. А това може да бъде страховит вид за нашарване на половия живот. Но даже да предпочетем комфорта на дома, още веднъж може да внесем летен привкус на заниманията, написа lifestyle.bg. Ето и няколко хрумвания какво, къде и по какъв начин.

Пикник
Стегнете раниците, направете няколко сандвича и отидете на най-близката поляна, с цел да похапнете навън в неделя. Звучи ужасно, нали? Само че съществува огромна възможност желанието за секс да ви налегне някъде сред обеда и следобедната закуска. Затова е добре прозорливо да изберете не чак толкоз намерено място, където можете да получите мечтаното уединение. В противоположен случай рискувате минимум да съберете сюрпризираните погледи на близките.

На покрива
Любимо заниманите от детството - незабелязани да се промъкнете на покрива на някой висок блок. Ето, в този момент можете да се върнете към детските мемоари, само че във версията им за възрастни. Ако живеете във висока кооперация и можете да се доберете до ключовете за тавана, то проблемите са нулеви. Рискувате въпреки всичко някой комшия да види къде се промъквате в тъмното или друга разгорещила се двойка дa ви прекъсне. Но пък адреналинът несъмнено си заслужава, както и гледката.

На лодка/водно колело
Всички са цялостни с истории за секса в морето и басейна. Но това прекарване не е за всеки, а и крие известни опасности, най-много здравословни. Затова можете да експериментирате още веднъж във водата, само че не напълно. За задачата би трябвало да си наемете плавателно средство за час. Това може да стане в река, язовир или море. Отдалечавате се на задоволително разстояние от брега и близките и, както се споделя, се почвате. Изборът на поза в този случай е решителен, а разновидностите не са по никакъв начин доста. Най-добре е да бъдете в центъра на лодката, с цел да не се окажете непосредствено в открити води. А интуицията ще ви подскаже по какъв начин да действате.

На прозореца
Независимо дали сте вкъщи или пък в хотелска стая, може да си осигурите още едно прекарване с бонус панорама и разхлаждане. Разбира се, всичко зависи до какъв брой събитията го разрешават. А в случай че доста сте се разгорещили, може и да не бъдете толкоз праведни, колкото кардинално сте. Самата концепция, че виждате останалите, а те вас не, работи много възбуждащо.

Лед
Ако предпочитате да не експериментирате и да се развихрите вкъщи, то може да охладите пристрастеностите с няколко кубчета лед, ледена близалка или сладолед. Прокарвайки леденото парче по тялото на колегата, създавате спомагателна възбуденост от контраста сред топло и студено, както и от новото преживяване. Дори тези хрумвания да не са по усета ви, значимото е през топлите месеци да разнообразите половия живот с нещо ново и непознато.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР