В горещите дни идеята да носим прилепнали skiny не ни

...
В горещите дни идеята да носим прилепнали skiny не ни
Коментари Харесай

19 стайлинг идеи как да носим широк летен панталон

В горещите дни концепцията да носим прилепнали skiny не ни се коства изключително добра. В същото време желаеме да сменяем за малко роклите и полите с нещо още по-комфортно. Правим го благодарение на тези макси панталони, с които от време на време прикриваме някой и различен минус, а те ни носят несравнимо чувство за лекост и хладина.



Как обаче да избегнем резултата " като че ли сме взели панталона на гаджето и сме отишли до най-близкия магазин "? Можем да опитаме с монохромна композиция в бяло, бежово или черно, с която ще постигнем онзи минималистичен почерк, с който се отличават скандинавките. Ако съчетаем широк панталон с класическа риза в бяло или синьо, ще се впишем лесно в офис дрескода, където можем да сложим и с, също в oversize контур. Добавянето на колан също оказва помощ, изключително в случаите, когато искаме да наблегнете талията си.



Аксесоарите са значими и в този случай. Заменяйки комфортните чехли с токчета, а сламената кошница с дребна сребриста чанта, можем да отидем на празненство, а необятният панталон да наподобява по-стилно от която и да е макси или рокля. Този вид модели, изключително с висока талия, са доста подобаващи за съчетание с модерените bra top, а за какво не и с обичания ни бански, изключително в случай че сме край брега на морето. 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР