В Германия затягат мерките срещу коронавирус като въвеждат строг контрол

...
В Германия затягат мерките срещу коронавирус като въвеждат строг контрол
Коментари Харесай

В Германия ще се пътува само с отрицатален PCR тест


В Германия стягат ограниченията против ковид като вкарват непоколебим надзор на пътуванията даже вътре в страната. Според обява на „ Ди Велт “, федералното държавно управление в Берлин се пробва да успокои жителите с „ аморално предложение “: с цел да пътуват до друга част на страната, те би трябвало да си създадат тест за COVID-19 в границите на 48 часа преди заминаването си.

Повечето немски жители с подготвеност са приели отговорността да отговорят на условията, подбудени от нуждата да се пребори коронавирусът, написа Нандо Зомерфелд. Въпреки това, с актуалните предизвестия да се въздържат от пътувания и в страната, политическите кръгове рискуват да изгубят сериозна поддръжка, разяснява редакторът на „ Ди Велт “.

Само преди няколко седмици, откакто държавното управление в Берлин разгласи съвсем всеки задграничен курорт за рискова зона, където не се предлага пътешестване по време на пандемията, Йенс Шпан предложи на жителите да почиват в страната.

Той прикани жителите да не пътуват прекомерно далеко през есента и може би даже за зимните празници, а „ просто да се любуват на хубостта на Германия “. Сега обаче управляващите желаят по всевъзможен метод да предотвратят почивките даже в страната. Милиони хора в Берлин, Бремен, Франкфурт и скоро във всички други огромни градове към този момент са се озовали или са в риск да попаднат в капан, написа Зомерфелд. Те не могат да отидат на практика на никое място в Германия, с редки изключения.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР