В Германия леглата за коронавирус в болниците се изчерпват. През

...
В Германия леглата за коронавирус в болниците се изчерпват. През
Коментари Харесай

В Германия леглата в болниците се изчерпват

В Германия леглата за ковид в лечебните заведения се изчерпват. През пролетта страната одобри пациенти от Белгия и Франция. Броят на инфектираните в Германия обаче в този момент е доста по-висок, съобщи bTV.

Протести „ за “ и „ срещу “ рестриктивните мерки поради COVID-19 се организираха в Лайпциг. Стотици служители на реда охраняваха шествията както поради конфликти, по този начин поради противоепидемичните ограничения. В същото време страната е подготвена със строен проект за бъдеща имунизация. В Берлин са определени 6 местоположения за имунизационни центрове.

„ Целта ни е във всеки център да може на всеки две минути да се имунизира по един човек. Тук желаеме да имунизираме по сред 3500 и 4000 души дневно “, изясни Албрехт Брьоме, координатор на имунизационен център. Местата са определени по този начин, че да може елементарно да се проветрява, да имат огромно пространство и комфортен превоз. Властите приканват за помощта на доброволци.

А оттатък Океана инфектираните доближиха 12 милиона. Заради забележителния растеж на позитивните проби от през вчерашния ден Лос Анджелис вкара полицейски час от 10 вечерта до 6 сутринта. Мнозина калифорнийци обаче се заканват, че няма да го съблюдават. В същото време стана ясно, че американският фармацевтичен производител Moderna ще продава на страните имунизацията си против COVID-19 за сред 25 и 37 $ за доза.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР