В Гърция от утре прекратяват работа всички здравни работници, предава

...
В Гърция от утре прекратяват работа всички здравни работници, предава
Коментари Харесай

В Гърция от утре прекратяват работа всички неваксинирани здравни работници

В Гърция от на следващия ден приключват работа всички здравни служащи, предава БНР.

Правителството разисква и на всички държавни чиновници.

До края на деня неимунизираните здравни служащи имат опция да се ваксинират с първа доза, с цел да запазят работните си места.

Говорителят на държавното управление Икононому удостовери готовността на здравното министерство да извади от системата неимунизираните здравни служащи. От на следващия ден те наложително излизат в неплатен отпуск до края на пандемията.
 Гърция вкарва спомагателен тест за идващите от България, които не са имунизирани или преболедували Гърция вкарва спомагателен тест за идващите от България, които не са имунизирани или преболедували
Гърция вкарва спомагателен тест за ковид за идващите от България, които не са имунизирани и не са преболедували, като задълж...

На освободените места ще се назначат експерти от частния бранш, разясни на брифинг здравният министър Кикилиас.

В същото време лекарите от лечебните заведения приканват сътрудниците си да се имунизират. Медиците считат, че от на следващия ден ще блокира здравната система и то в интервал на мощно разпространяване на вируса.

До на следващия ден изтича и срокът за наложителна имунизация на фармацевти и лекари на частна процедура. Те са застрашени от високи санкции и лишаване на лиценз.

В Гърция в последната седмица са ежедневни митингите против наложителното имунизиране без това да повлияе на решението на държавното управление.

Още от БАЛКАНИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР