В Европейския съюз се подготвя откриването на един от първите

...
В Европейския съюз се подготвя откриването на един от първите
Коментари Харесай

Исторически момент: Първият алтернативен магазин за приложения за iPhone е готов да отвори врати в ЕС

В Европейския съюз се приготвя откриването на един от първите магазини за приложения на трети страни за iOS. Софтуерната компания MacPaw пусна бета версия на своя магазин, който е планувано да бъде публично открит през април. Той ще предлага абонаменти за „ деликатно селекциониран набор от приложения “.

Магазинът за приложения на Setapp сега е наличен единствено за macOS и предлага на потребителите абонаментен достъп до повече от 230 приложения на трети страни против 10 $ на месец. Приложенията включват музикален програмен продукт n-Track Studio, стратегия за обмисляне на планове MindNode и набор от принадлежности за работливост Session.

Setapp за iOS ще предлага бизнес програмен продукт, програмен продукт за планиране, приложения за комунални услуги, услуги за работливост и други.

Той ще бъде наличен на абонаментен принцип, само че цените към момента не са избрани. Мениджърът на продуктовия маркетинг на MacPaw Ярослав Степаненко даде обещание, че ценообразуването „ ще бъде приспособено към общоприетите абонаментни ценови модели “. Желаещите да тестват новия магазин за приложения за iOS могат да се запишат в листата на чакащите на уеб страницата на Setapp.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР