В Европа продължава да настъпва новия така наречен британски щам

...
В Европа продължава да настъпва новия така наречен британски щам
Коментари Харесай

Новият щам продължава настъплението си в Европа

В Европа продължава да настава новия по този начин наименуван " английски вариант " на ковид, съобщи БНР. Норвегия постанова най-строгите ограничаващи ограничения до момента, а Белгия разгласи, че ще затвори страната за туристически пътувания.

Норвегия затваря изцяло столицата Осло и още 9 общини. Причината са открити случаи на " английския " вариант, който се счита за доста по-заразен. Поне до края на месеца ще останат затворени всички магазини, като се изключи тези от първа нужда, както и фитнесите, храмовете и културните институции.

Белгия не разрешава пътуванията от и до страната за туризъм или заради други несъществени аргументи от идната сряда - 27 януари, до 1 март. Сред основателните аргументи за пътешестване са лекуването на болен, събирането на членовете на едно семейство, служебните задължения, образованието.

Гърция удължава локдауна с една седмица - до 1 февруари. Дотогава остават в действие полицейският час, есемесите за излизане от вкъщи и наложителното носене на маски. Междувременно френската лекарска академия издаде нова рекомендация за предотвратяване от вируса - хората да не приказват в публичния превоз, в това число и по телефона. И на фона на нестихващото разпространяване на COVID-19, в Лондон беше разкрито нелегално празненство с 200 посетители. Недоволни от акцията на полицията съумяха да ранят двама от униформените.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР