В Естония започна годишното военно учение „Зимен лагер“ с участието

...
В Естония започна годишното военно учение „Зимен лагер“ с участието
Коментари Харесай

НАТО с нова провокация към Русия - прави учения в Естония

В Естония стартира годишното военно обучение „ Зимен лагер “ с присъединяване на бойната група на НАТО, оповестиха от пресслужбата на Генералния щаб на естонските отбранителни сили. Учението се организира на полигона край Тапа.

Участват близо 1400 английски, френски и естонски бойци, маневрите ще се проведат от 29 януари до 6 февруари.

„ Отработване на дейности против подправен зложелател на сложен терен при зимни условия е чудесна опция за струпване на скъп опит “, сподели полковник Андрус Мерило, пълководец на 1-ва пехотна бригада на Силите за защита. Необходимо е да се откри взаимоотношение сред пехотата и техниката, както и за намиране на най-ефективните решения на настъпателни и отбранителни задания. "
свързани новини4275на 26.01.2022
На първия стадий от учението са планувани бойни стрелби, образование на противотанкови екипажи, учения по наблюдаване на региона и решение на инженерни задания. Тогава съдружниците ще би трябвало да се изправят против подправен зложелател в лицето на скаутския батальон и елементи на Лигата за защита (народната милиция) в поредност от отбранителни и нападателни борби.

Тазгодишният сюжет за зимни маневри включва ежедневна съгласуваност сред наземните и въздушните сили, се споделя в известието. В ученията ще вземат участие бронирана техника, пехота, щабни и инженерни елементи. Освен това, с цел да се отработи взаимоотношението на пехотата с техниката, присъединяване ще вземат и бойци от парашутния и йоркширския полк на английските въоръжени сили.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР