В есенните дни, когато искаме да изглеждаме добре, без да

...
В есенните дни, когато искаме да изглеждаме добре, без да
Коментари Харесай

10 стайлинг идеи с любимата ни комбинация от дънки и пуловер

В есенните дни, когато желаеме да изглеждаме добре, без да поставяме доста старания, постоянно ни избавя комбинацията от и пуловер. Не единствено тъй като в нея постоянно се усещаме удобно, само че и поради другите разновидности, с които можем да импровизираме даже и в работната седмица, добавяйки просто боти на ток или мокасини. Но пък на прага на уикенда имаме потребност тъкмо от това фешън ентусиазъм за среща на брънч или кино с другари.

Като цяло, това е безпроблемно решение за ежедневното ни облекло и е много интуитивно – само че е единствено въпрос на време неизбежно да стартираме да се усещаме малко отегчени от нашите износени дънки и пуловери. За благополучие, има многообразие от способи за стилизиране на тези две есенни класики, даже и единствено избирайки пуловер в ярки цветове и добавяйки разнообразни бижута.
 София провежда проява за Иран 20 окт 2022 | В София се провежда мирна проява за Иран под надслова „ Времето е пристигнало “  в събота – 22 октомври,...               

Този сезон едно от обичаните ни съчетания е прави дънки с обемен пуловер на райе, който е тоталния must have за есента и който може стилно да се напластява както под тренчкот, по този начин и под блейзър. Добавянето на под едноцветен пуловер или модел в принт също е грациозен метод да освежим тази обичана композиция.

По-фините блузи с поло яка пък са съвършени за съчетаване със slim дънки, обемен блейзър и каубойски ботуши. Но в случай че желаеме многообразие, можем да сменяем пуловера с жилетка - къса или дълга, като тези, които ви неотдавна. Така че в галерията ни също може да видите разнообразни способи, с които дънките и пуловерите могат да наподобяват много изтънчено.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР