В ерата на масовия пазар много тенденции се превръщат в

...
В ерата на масовия пазар много тенденции се превръщат в
Коментари Харесай

9 неща, които е време да изхвърлите от гардероба

В ерата на всеобщия пазар доста трендове се трансформират в същинска зараза. Всички помним много досадни ботуши, трикотажни ботуши и обувки. В такива неща личността изцяло отсъства и в действителност те престават да бъдат съответстващи доста бързо. Така че заслужава ли си да харчите пари за тях?

2. Дрехи не по фигура

Облекло би трябвало да крие минусите на фигурата, а не да ги акцентира. Мини може да бъде на върха на модата, само че в случай че не ви подхождат, няма да изглеждате стилно, а смешно. Същото се отнася и за неща, които не са подобаващи по мярка. Пола е незаместим признак на всеки главен дрешник.

3. Облекло и обувки с неприятно качество

Страховете, леопардовите принтове и неоновите цветове, които непрекъснато се появяват в описите на най-безвкусните неща, в действителност могат да наподобяват ужасно. Но единствено с едно изискване: такива неща би трябвало да са с високо качество.

4. Твърде откровени облекла

Не избирайте доста откровени облекла. Те ще създадат вашия облик комичен.

5. Сувенирни тениски

Пътувате ли и опознавате света? Чудесно! Трябва ли надписът върху тениската ви с горделивост да показва това? Съмняваме се. По-добре оставете тези неща за дома или за туризъм.
6. Неща, които не се носят повече от година

Рокля, за която няма подобаваща причина, обувки, в които можете да седнете единствено – всички тези неща могат да събират прахуляк в дрешника от години и в никакъв случай да не чакат най-хубавия си час. Отървете се от тях и купете нещо, което ви е комфортно и което в действителност ви харесва.

7. Използвани облекла и обувки

Бялата тениска надалеч не е бяла, пуловерът е обтегнат и затрупан с бучки, а краищата на чантата са износени? Всичко това са същински признаци, че нещото е време да го изхвърлите. Добре износените облекла и обувки наподобяват повърхностно и могат да скапват всяко, даже най-обмисленото и изискано изображение.

8. Облекло не съгласно възрастта

Пуловер с провокативни надписи и разрошени поли на възрастни дами наподобяват несъответствуващи, както и кадифени рокли с деколте на 16-годишни девойки. Никой не носи извънредно строги костюми, откакто навършиш 30 години. Въпреки това, в случай че дрешникът ви може елементарно да бъде комплициран с дрешника на дъщеря-тийнейджър, тогава това е мотив да помислите

9. Скучни облекла

Бял топ с черно дъно, без рокли с кецове, обувки, съответстващи на чантата – всички тези правила, които биха могли да се намерят в списания от средата на предишния век, през днешния ден са безнадеждно остарели. Не се опасявайте да експериментирате и да преминете оттатък нормалното, а резултатът няма да пристигна дълго.

И какви други неща с изключение на тези, които в никакъв случай няма да носите?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР