В ерата на Интернет и непрекъснатия поток от новини е

...
В ерата на Интернет и непрекъснатия поток от новини е
Коментари Харесай

Визитната картичка на Сара Джесика Паркър са... обувките

В ерата на Интернет и непрекъснатия поток от вести е мъчно нещо да остане загадка за дълго. Въпреки това, от екипът на „ И просто ей по този начин.. “ съумяха да запазят основен детайл неразкрит до самия завършек на първи сезон. След като истинският „ Сексът и градът “ направи очарователно мигане към обувките Manolo Blahnik и ги трансформира в емблема на сериала, Кари Брадшоу се завърна в продължението с цялостен набор от нови токчета, дело на самата Сара Джесика Паркър.

В ролята си на актриса, както и на изпълнителен продуцент на комедийната драма, Паркър приложи в деяние част от палитрата си от гении. Истината изисква да признаем, че съществена роля за построяването на цялостните визии, играят обувките. Докато други дизайнери също намират място на екрана, нейните токчета, показани под прикритието с винтидж етикет Duchessa Gardini, са същинското фешън ентусиазъм на Кари. Мокасините, които Кари носи, когато се насочва към лекарския кабинет в пети епизод, както и сандалите на ток, които съчетава с дългата розова рокля Batsheva в осми епизод, са нейно дело.



Едноименната марка обувки на Паркър е на пазара от 2014 година, като в началото актрисата няма желание да проектира обувки за шоуто. „ Не желаех да наподобява по този начин, като че ли се възползвам от бизнес опция, само че когато наближиха фотосите, установихме, че нещо липсва при визиите. Двамата с Джордж Малкмус взехме решение да създадем обувки, от които сериалът има потребност, без да слагаме на фокус нашите имена “, споделя Паркър.

„ Всички обувки с наш дизайн са ръчно направени в Италия от трето и четвърто потомство обущари. Ако ставаше дума за друго шоу, това може би нямаше да има чак такова значение, само че тук произходът на обувката в значим. Хората са любопитни дали да вземем за пример обувките са от началото на века, или са от стилните дефилета в Париж. "



Шоуто гъделичка любознанието ни, като прави препратки към истинския сериал. Целта е да се усети полъха на новото и модерното, като се разчупят обичаните ретро визии. Страхотни тълкования на класическата мода постоянно са участвали в дрешника на Кари, а обувките Gardini се съчетават съвършено с нейния еклектичен дрешник. През целия сезон я виждаме да минава през множество промени, до момента в който се оправя със загуби, неустановеност в кариерата и редица провокации. Въпреки трансформациите, стилната философия на героинята остава същата.

„ Кари си е Кари и тя постоянно ще бъде причудлива и ще комбинира висшата мода с по-достъпни решения. Нищо не се е трансформирало в това отношение “, споделят дизайнерите.

„ Възрастта е просто цифра, само че по какъв начин изглеждаш в облеклата, които носиш и това, към което се стремиш, остава за дълг,. “

Обувките са визитната картичка на Кари и без значение къде ще я води животът, тя постоянно носи нещо запаметяващо се. „ Обувките са част от разказването на историята и ни оказват помощ да предадем посланията с по-малко думи “, изяснява Паркър.

„ Кари по някакъв прочувствен метод е обвързвана с обувките си и макар че тази връзка не е толкоз значима, колкото тази, която бихте открили с човек или даже с книга, те имат особено място в нейния живот “, споделя Паркър. „ Можете да я критикувате за това, евентуално и с право, само че всички имаме неща в живота си, за които е мъчно да се опише за какво имат висока стойност за нас. Приятно е да си част от нещо, където облеклата и обувките постоянно носят толкова доста значение и смисъл. "

Сериалът резервира оптимизма на своя предходник, като визиите способстват за приповдигнатото въодушевление, Предлагаме ви няколко близки погледа към сбирката обувки на Сара Джесика Паркър, които да ви вдъхновят.
„ Просто ей по този начин “ и облеклата втора ръка
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР