В епизод 441 Трамвай по желание“ среща своята публика с

...
В епизод 441 Трамвай по желание“ среща своята публика с
Коментари Харесай

Камен от страната Чудация

В епизод 441 „ Трамвай по избор “ среща своята аудитория с артиста, режисьора и пътешественика Камен Коев.

Камен се озовава на територията на софийския Арт спектакъл преди 22 години по персонална покана на неговия шеф Милена Червенкова. Първият му театър е „ Снежната кралица “ – сантиментална и красива история, посредством която младият гений схваща, че в суровата действителност на тази сцена всеки може да бъде както артист, по този начин и режисьор, също декоратор, фризьор, а от време на време и театрален служащ.

Именно като режисьор Камен се изявява в нашумелия в последно време театър " Финита ЛИ комедия?! " – притчата за страната Чудация, където нравите и героите изумително припомнят за мъчително познати събития и персони. Никак не е без значение, че живописен съветник на постановката е популярната проф. Надежда Сейкова, театралният гуру на Коев.

Камен Коев е роден през 1975 година във Велико Търново. Завършва Театралния лицей „ Любен Гройс “ в София. От 1999 година досега работи и като артист, и като режисьор в Арт спектакъл. Неговият гений се изявява също в спектакли като " Писмото ", " Невероятните завършения на житената питка ", " Покана за игра ", " Любовта към трите портокала ", " Господин, Сеньор, Дон Жуан ".
Чуйте предаването от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР