В една връзка най-важно е да има доверие между партньорите.

...
В една връзка най-важно е да има доверие между партньорите.
Коментари Харесай

Как да изградите доверие във връзката си

В една връзка най-важно е да има доверие сред сътрудниците. Това е по-ценно от пристрастеността, благосклонността, привличането. То ви отваря безпределно доста порти, изключително в кариерен проект. То обаче се гради и печели доста мъчно, а по-късно трябват и старания, с цел да бъде запазено… най-малко по този начин споделят. Понякога има моменти, в които връзката буксува.

И когато не става дума за рутина, а сериозен проблем, след който се постанова още веднъж да спечелите индивида до вас, психолозите поучават да се въоръжите с самообладание.

Защото доверието изисква време, изключително в случай че сме го изгубили.

Как да изградите доверие във връзката си

1. Бъдете правилни на думата си и следвайте дейностите си

 доверие по какъв начин да изградите доверие във връзката си

Смисълът на построяването на доверие е другите да имат вяра на това, което казвате. Имайте поради обаче, че построяването му изисква освен да спазвате обещанията, които давате, само че и да не давате обещания, които не можете да спазите.

Удържането на думата ви демонстрира на другите какво очаквате от тях и на собствен ред е по-вероятно те да се отнасят с почитание към вас.

2. Научете по какъв начин да поддържате връзка дейно с другите

Лошата връзка е съществена причина за разпадането на връзките. Добрата връзка включва да сте наясно с какво сте или не сте се заели и какво е контрактувано.

Изграждането на доверие не е без риск. Това включва позволяване както на вас, по този начин и на другите, които поемат опасности, да докажете надеждност. За да се справите с това, ефикасната връзка е основна. Без него може да откриете, че известията, които сте възнамерявали да изпратите, не са известията, които сте получили.

3. Напомнете си, че е належащо време

 доверие по какъв начин да изградите доверие във връзката си

Изграждането на доверие е всекидневен ангажимент. Не правете грешката да очаквате прекалено много прекомерно скоро. За да го изградите, първо направете дребни стъпки и поемете дребни задължения и по-късно, когато доверието пораства, ще бъдете по-спокойни при поемането и приемането на по-големи задължения.

4. Отделете време за взимане на решения и помислете, преди да действате прекомерно бързо

Поемайте единствено задължения, с които сте щастливи да се съгласите. Имайте смелостта да кажете „ не “, даже когато това разочарова някого. Ако се съгласите с нещо и не можете да го извършите, всички забъркани са в по-зле.Бъдете наясно какво имате в чинията си и следете уговорките си. Организирането е нужна част от построяването на доверие със фамилията, приятелите и сътрудниците. Това ви разрешава да вземете ясно решение дали да се съгласите с настояванията на вашето време и сила.

5. Оценявайте връзките, които имате – и не ги приемайте за даденост

 доверие по какъв начин да изградите доверие във връзката си

Склонни сме най-доверчиви в хората, които са до нас непрекъснато в положителни и неприятни моменти. Редовното проявление на някого, че сте до него, е ефикасен метод за създаване на доверие.

6. Развийте екипните си умения и участвайте намерено

Когато играете дейна роля в екип и допринасяте, е по-вероятно хората да ви почитат и да ви имат вяра. Също по този начин е неотложно, когато изграждате доверие в екип, да покажете желанието си да се доверявате на другите.

Да бъдеш отворен и да имаш предпочитание да дадеш принос и да се ангажираш демонстрира това. С други думи, вземете под внимание казаното от другите, покажете, че слушате интензивно, внушавайте вашите мисли и противоположна връзка по оправдателен метод и демонстрирайте, че желаете да бъдете част от екипа.

7.Не крийте възприятията си

 доверие по какъв начин да изградите доверие във връзката си

Да бъдеш открит за страстите си постоянно е ефикасен метод за създаване на доверие. Освен това, в случай че хората знаят, че ви е грижа, е по-вероятно да ви се доверят.

Признаването на възприятията ви, научаването на уроците, които доминират, и предприемането на продуктивни дейности значи, че няма да отричате действителността – това е ключът към неговото създаване.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР