В една от най-силните вечери от началото на шести сезон

...
В една от най-силните вечери от началото на шести сезон
Коментари Харесай

Като две капки вода: Хит на Орлин Горанов донесе поредна победа на Константин

В една от най-силните вечери от началото на шести сезон на шоуто Константин още веднъж завоюва първото място с облика на Орлин Горанов и емблематичната ария „ Светът е за двама “ . „ Все едно видях себе си, само че по-млад и по-красив. Пя необикновено! “, съобщи огромният български артист Орлин Горанов, който беше специфичен посетител в залата. Вечерта означи и рекорден брой в изправянето на публиката на крайници.

Бурни аплодисменти провокира осъществяването на Борислав Захариев , който влезе ловко в облика на английската звезда Роби Уилямс, акцентирайки и на най-малките елементи от мимиките на запаметяващия се реализатор. Софи Маринова освен изправи аудитория и жури, само че и просълзи Хилда Хазасян с въздействащо пресъздаване на Уитни Хюстън. „ Няма по-горд човек от мен, че точно тя е моята майка “, показа разчувстваният Лоренцо.
 Софи Маринова като Уитни Хюстън NOVA
Истински театър сътвори балетът на шоуто и Славин , който се превъплъти в Ани Ленъкс. След поредност сложни облици З латка се завърна с триумф след морското въодушевление и положително осъществяване на Тони Димитрова. Марги Хранова получи поздравления за своя най-хубав облик от началото на сезона – ролята на Лайнъл Ричи, а Иван Юруков върна публиката в годините на остарялото българско кино като Стефан Данаилов. В ролята на негов сътрудник влезе една от участничките от предходен сезон на шоуто – Джулия Бочева.

Следващата седмица Иван ще се впусне в националната музика с облика на Николина Чакардъкова, а Марги Хранова ще опита звученето на тийн шлагерите с визията на Гери-Никол. Славин ще премине от меланхолията в приповдигнатия темп на Бруно Марс, а Боби ще запее на италиански за Ерос Рамацоти. Гери-Никол ще се развихри като рок титана Аксел Роуз, а Златка ще бъде по-сексапилна от всеки път като Никол Шерцингер. Софи на собствен ред ще рапира с римите на 100 кила, а Константин ще опита едни от най-големите провокации за всеки артист – оперно пеене в обувките на Лучано Павароти.

Не пропускайте шоуто „ Като две капки вода “ в понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Следете  на предаването и за настоящи вести. За повече видео материали следете канала на , а задачите епизоди на предаването гледайте в .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР