В една къща се диша лесно, там се отпускаш и

...
В една къща се диша лесно, там се отпускаш и
Коментари Харесай

10 неща, които ще увеличат положителната енергия в дома ви

В една къща се диша елементарно, там се отпускаш и искаш да се върнеш в него постоянно след тежък ден на работа или след сложен миг. А в различен, в противен случай, всичко ви притиска и потиска, не се чувстваш спокоен.

Нашето благополучие и благоденствие значително зависи от силата вкъщи. Опитайте се да повишите равнището на позитивната сила на заобикалящото ви пространство вкъщи, правейки го в действителност хармонично.
 Как солта, оцетът и водата могат да гонят неприятната сила у дома Как солта, оцетът и водата могат да гонят неприятната сила у дома
Когато сме към някой енергиен върколак, ние незабавно индикираме негативната сила в атмосферата. Но знаете ли, че силата не се прочие..

Помислете за няколко елементарни метода да подобрите силата на вашия дом:

1.       Ароматът на култивиран чай усъвършенства психическото и физическото положение на човек. Ароматът му съвършено отпуска и в това време всмуква отрицателната сила.

2.       Много е значимо да не претрупвате дома си с ненужни неща. Натрупаният отпадък може да бъде доста сложен за изхвърляне. Но направете по този начин, че да поставите всички тези домашни движимости, където в действителност би трябвало да бъдат, в случай че не желаете да ги изхвърляте.

3.       Лампите с хималайска сол са освен естетически приятни, само че и дейно почистват стаята от неприятни миризми. Те също по този начин излъчват негативни йони, като по този метод заменят позитивните йони и поддържат баланс.

4.       Пейте, до момента в който работите. Не е нужно да сте оперен артист, с цел да пеете в личния си дом. Просто си тананикайте нещо, което да ви развесели, когато вършите домакинските си отговорности.
 Хитри приложения на лакочистителя вкъщи Хитри приложения на лакочистителя вкъщи
Всеки знае по какъв начин да употребява лакочистител - той отстранява остарелия маникюр от ноктите. Но мнозина даже не осъзнават, че тази течност може да...

5.       Медитацията в личния ви дом е чудесна за разпределяне и пречистване на физическото пространство.

6.       Различните етерични масла имат разнообразни свойства. Изберете тези, които работят най-добре за вашия дом.

7.       Отглеждането на растения в дома ви освен повдига настроението ви, само че и оказва помощ да поддържате въздуха чист, както и да имате добър сън.

8.       Ароматизираните свещи въздействат удобно на обонянието и психическото ви положение. Можете да изберете някоя от многото налични варианти.

9.       Цветята също ускоряват вибрациите посредством цвят и мирис. Това безспорно е най-хубавото допълнение към всеки интериор.
 Тази класификация на дома притегля в него единствено шанс и пари! Тази класификация на дома притегля в него единствено шанс и пари!
Има моменти и интервали в живота, в които сме уверени, че неприятният шанс ни е сполетял доста съществено и не знаем по какъв начин да се измъкнем от пор...

10.   Пуснете светлината. Не правете по този начин, че стаите да не наподобяват скучни, като спускате щорите си. Естествената светлина е най-хубавият метод да повдигнете настроението и да повишите позитивната сила в дома си.

Всички тези стъпки по никакъв начин не са комплицирани и а свързани с вложение на средства. Достатъчно да извършите всичко със сърце.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР