В двубой от четвъртък сутринта, Голдън Стейт Уориърс надделя над

...
В двубой от четвъртък сутринта, Голдън Стейт Уориърс надделя над
Коментари Харесай

Дреймънд Грийн: Това е недопустимо

В дуел от четвъртък сутринта, Голдън Стейт Уориърс надви над Орландо Меджик с 101:93. Акцентът обаче беше преместен от значимата победа върху следващото изпъждане на Дреймънд Грийн след единствено четири минути игра.

Това е 19-то изпъждане в НБА кариерата на Грийн и четвърти за този сезон след спречкване със съдията Рей Акоста.

В четирите си минути на паркета, 34-годишният нападател съумя да си навлече гнева на Акоста, като в началото влезе в спор след негов персонален фал. В следствие, разногласието се разрасна до крясъци и нелоялен мнения към съдията, което докара и до изгонването на Грийн.

" Това е неприемливо. Казах каквото споделих. Заслужавах да бъда изпъден. Ако би трябвало да съм почтен с вас, пробвах се да завъртя тялото си към пейката, само че изрекох казаното малко по-рано. Въпреки това е неприемливо ", сподели Грийн по време на подкаста си " Шоуто на Дреймънд Грийн ".

Този сезон Грийн беше осъден за неустановен интервал от време на 12-ти декември, откакто удари в лицето Юсуф Нуркич от Финикс Сънс. Наказанието му бе за 12 дуела. Нападателят беше осъден за още пет мача преди този момент, откакто хвана за гушата Руди Губер от Минесота Тимбъруулвс.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР