В допълнение, схемата се разширява до две благотворителни организации за

...
В допълнение, схемата се разширява до две благотворителни организации за
Коментари Харесай

Virgin Media O2 разширява схемата за национална база данни за Коледа

В допълнение, схемата се уголемява до две благотворителни организации за бездомни: Crisis and Change Please – Driving For Change; което значи, че повече от 1600 локации в Обединеното кралство ще имат достъп до базата данни, позволявайки на нуждаещите се да получават безвъзмездни данни, текстови известия и позвънявания от O2, без значение от техния снабдител.

Virgin Media O2 сподели, че също по този начин усилва количеството налични безвъзмездни данни; хората, които се нуждаят от тях, в този момент ще могат да получат 25 GB на месец за шест месеца, задоволително за към 275 часа сърфиране в интернет на месец.

Компанията сподели, че данните могат да оказват помощ на хората да имат достъп до съществени услуги, като да вземем за пример: намиране на място за настаняване; локализиране на хранителни банки; достъп до онлайн здравна помощ; и контакт с обичани хора.

Националната банка данни работи като хранителна банка за данни, предлагайки връзка на тези, които се нуждаят от нея, само че имат усложнения с достъпа до...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР