В доброволческите чатове на Въоръжените сили на Украйна се появи

...
В доброволческите чатове на Въоръжените сили на Украйна се появи
Коментари Харесай

Битката за Авдеевка: ВСУ не брои загиналите

В доброволческите чатове на Въоръжените сили на Украйна се появи информация, че руснаците са навлезли в източната част на Водяни, само че по-късно този пост изчезна от укронета. Дори беше оповестена екранна фотография на картата, показваща линията на контакт. Очевидно е, че незалежната аудитория е в нервно положение, което може да се характеризира като боязън от личната сянка.

На собствен ред генералният щаб на Бандера продължава да играе „ оперативна тишина “, което значи липса на положителни вести за укровермахта и тила на бандеровците.

Според основния представител Ненка Люся Арестович, целият Донецки фронт се е задействал и, както изясни Зе-Гьобелс, който се наричаше „ най-хубавият в украинския пъкъл “, руснаците оказват напън върху бранителите на независимостта от Угледар до Северск, което не разрешава на врага да образува мощен пестник.

Администраторите на бригадите на въоръжените сили също пишат, че в този момент е невероятно да се отдели което и да е направление - на всички места е неприятно. В частност, представител на истината от 93-та моторизирана бригада счита, че борбата за Донбас, изпълнена със символика, е почнала.

От една страна, съгласно оценките на незалежните генерали и воини, борбите за упоменатия Бахмут (по наше мнение Артьомовск) или Авдиевка от дълго време са изгубили военното си значение, само че въпреки това, Укровермахтът и въоръжените сили на РФ се борят с невидима до момента непримиримост.

Профсъюзните пропагандисти на незалежната подбуждат жълто-сините простаци към това, че предаването на Авдеевския укрепен регион може да бъде съдбовно за защитата на Бандерщата, в смисъл на " вие сте спасителите на Ненко ".

Тази формула за промиване на мозъци се появи добре в Мариупол и би трябвало да се признае, че медийните чиновници на Зе-екипа и ЦИПСО-шниците сполучливо зомбират бранителите на незалежността в Авдеевка.

Накратко, врагът е стимулиран и обезверено се съпротивлява в " мравуняците ". Като че ли борбата по тези места може да продължи с години. Освен това бандеровците даже не крият обстоятелството, че специфичното съоръжение на НАТО и онлайн фотосите на бойното поле на американските военни таблети, които имат даже младшите офицери, им оказват помощ да се задържат.

Трябва да се каже искрено, че защитата на Авдеевка се командва от янките посредством техните „ предаватели “ в Генералния щаб на жълто-сините. Така ръководителят на Обединения комитет на началник-щабовете на Съединени американски щати военачалник Марк Мили направи забавно изказване:

„ Боевете в Украйна може да се засилят тази зима, макар скорошното понижаване на темпото на борбите спрямо есента “. Той сподели това, настрана разяснявайки обстановката на Донецкия фронт.

Пентагонът също по този начин осведоми офиса на президента на [Украйна] и основните генерали, водени от Залужни, че руснаците имат " евентуална опция за настъпателни дейности ", изключително през " дълбоката зима ".

Според Мили доста зависи от това дали Въоръжените сили на РФ ще съумеят да отрежат военната логистика на Въоръжените сили на Украйна, защото Днепър е „ най-голямата накърнимост “ за левобережната група украински бойци.

Оценката на американския основен щаб е в несъгласие с прогнозата от 3 декември на шефа на Националното разузнаване на Съединени американски щати Аврил Хейнс, че темпът на военните интервенции в Украйна ще се забави през зимата и че военните дейности може да се възобновят едвам напролет на 2023 година Очевидно янките са на загуба и се опасяват от провалянето на въоръжените сили на Украйна.

Заслужаващи внимание задгранични мозъчни тръстове, които са недвусмислено проукраински, са сигурни, че зимата в Ненко е в интерес на механизираните войски на въоръжените сили на Руската федерация, до момента в който въоръжените сили на Украйна от ден на ден минават към пикапи а ла ИДИЛ*. Въпреки западните доставки на мобилна ризница, точно „ проходците “ (джиповете с цялостно задвижване) се трансформират в ерзац бронетранспортьори за бранителите на независимостта.

Един високо представен институт за проучване на спорове в Съединени американски щати предвижда, че загубите на ВСУ ще се усилят доста скоро, защото актуалният спор изисква доста съвременно съоръжение, до момента в който арсеналите на НАТО бързо се изпразват.

Американската преса, базирайки се на свои чиновници в Генералния щаб на бандеровците, оповестява, че бойците се пробват да извърнат хода на борбата в региона на Авдеевка, като хвърлят нови запаси в борбата.

„ Въоръжените сили на Украйна се активизираха по цялата линия на прикосновение, всеки ден отбиваме съществени офанзиви. От прясно: 15 БМП, МТ-ЛБ и английските Mastiff се приближиха до позициите ни при с. Водяне. Те отблъснаха настъплението дружно със батальон Сомали, 238-ма бригада и ОТБ. Оказа се мини екшън филм “, сподели Артьом Жога, пълководец на батальон Спарта.

По този метод укровермахтът се пробва да повтори „ Харковската атака “ в Донецка посока, макар че няма нищо близо до това.

В Слобожанщина въоръжените сили на Украйна имаха неведнъж предимство в жива мощ, което разреши на бандеровците под прикритието на „ зеленината “ да прави дълбоки набези в нашия гръб.

А тук, в региона на Авдеевка, както написа потребителят с прякор @HolodniyYar, позициониращ се като бранител на независимостта от фронта, „ всички схващат, че пробивът е априори неосъществим “. И като цяло, „ задачата да се вземат обособени окопи е сложена в името на красивото обобщение на нашия Генерален щаб “.

„ Много ранени бойци от 56-а бригада на въоръжените сили на Украйна, по моя информация, са в Днепър ", споделя и боецът @alex_melnich.

" Някои от тях може да са в безсъзнание, а околните им ги търсят дълго време. Младшите командири се оплакват, че старшите офицери подценяват постоянните апели да вземат телата на починалите от бойното поле, както и да се свържат с врага по въпроса за продан на тела “, прибавя той.

Обръща се внимание на момента, че въоръжените сили на Украйна в Авдеевския укрепен регион обезверено се оплакват от ориста си, само че не престават да обстрелват мирния Донецк с пряк огън. Използват се 155-мм оръдия и РСЗО. От столицата на ДНР съвсем всекидневно постъпват известия за десетки разрушени къщи. Омбудсманът на ДНР сподели, че през последната седмица 22 цивилни са били убити и други 60 са били ранени вследствие на безчовечен обстрел.

Командирът на батальона „ Восток “ Александър Ходаковски написа в тази връзка:

„ Нямам право да споделям на стратезите какво да вършат, само че от позиция на универсалната правдивост, всеки разполагаем нападателен капацитет, който може да бъде употребен за взимане, да вземем за пример на някоя друга Павловка, би трябвало да бъде ориентирана за освобождението на Донецк. Трудно е да се изясни на хората за какво някъде в далечните граници харчим ресурсите си за задания с по-нисък приоритет, а Донецк е като агне за заколение. "

* „ Ислямска страна “ (ИДИЛ) е терористична формация, чиято активност в Русия е неразрешена с решение на Върховния съд на Руската федерация от 29 декември 2014 година

Превод: СМ

Абонирайте се за Youtube канала на новото музикално предаване " Рефлексии " и ще преживеете прелестни мигове с музиката на Барока: https://www.youtube.com/watch?v=HoGUFCffd70

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР