В днешното смути на Биляна се съдържа всичко, което може

...
В днешното смути на Биляна се съдържа всичко, което може
Коментари Харесай

Неделен смути-бар: Сладко, но без угризения

В днешното смути на Биляна се съдържа всичко, което може да ни избави в някой от тези специфични моменти, връхлитащи ни изведнъж – повиците за сладко. Така че преди да нападнем сладкарницата, дано опитаме нещо, от което съвестта ни ще се усеща добре, а тялото още по-добре!  Необходимите артикули:  1 бр. дребен банан2 бр. добре узрели смокини4-5 бр. стафиди2 бр. какаови зърна1 с. л. кокосови стърготини
(добре е да са от био магазин, защото сладкарските нямат усета, аромата и качествата на натуралните)200 мл вода за разреждане  Всички артикули се фрулират в елементарен чопър или блендер. Смутито се употребява незабавно. Какаовите зърна не въздействат върху усета, прибавят се поради магнезия в тях.
 

Биляна Гецова е градско момиче от Варна. Майка на Малена, надарен проектант и интериорен дизайнер, тя е необятно известна и като един от най-хубавите детски фотографи в България. Работата на Биляна като детски фотограф можете да видите на страницата ѝ, както и в изданието за детска фотография Pippin Magazine.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР