В днешно време въпросът Коя зодия си? винаги се прокрадва

...
В днешно време въпросът Коя зодия си? винаги се прокрадва
Коментари Харесай

Искате ли да се запознаете с едни от най-популярните астролози в България?

В днешно време въпросът " Коя зодия си? " постоянно се прокрадва при нови запознанства, когато ни се желае по-лесно да дешифрираме характера и идивидуалността на индивида против нас, с цел да поддържаме връзка по-лесно. Истината обаче е, че се променяме през целия си живот и вървим по пътя на зодиакалния си знак, като срещаме редица провокации, които ни оказват помощ да се развиваме като персони. Затова изпитваме неподправено любознание да надникнем към тайните знания, които крие античната просвета - астрологията, с цел да научим повече за себе си, да осъзнаем каква е задачата ни и какво ни оказва помощ или пречи да разгърнем своя цялостен капацитет. Ако и вие като нас се вълнувате какво вещаят звездите, имаме добра вест за вас!

От 29 април до 1 май от 12 до 19 ч. The Mall ще се трансформира в най-звездното място за феновете на астрологията! Съвместно със списание ELLE, те ще приготвят комфортен ъгъл на етаж 1, където ще можем да се срещнем с професионални астролози и да си поговорим с тях за всичко, което ни вълнува!
 Светъл образец: Словакия съди някогашния си министър председател 21 апр 2022 | Арестът на Бойко Борисов провокира всенародни тържества и... нищо повече. " Всяко знамение за три дни. " Не успяхме...


Когато се допитваме за значими тематики от живота, постоянно залагаме на експерти с дълготраен опит и задълбочени знания в областта на науката за звездите и хората. Затова в The Mall ще ни чакат 6-те видни астролози, членове на Съюза на астролозите „ Иван Станчев “ – Джина Василева, Елена Арсова, Деси Микулашева, Петя Аргилова, Венета Перелова и Петя Алексиева. Те ще проведат безвъзмездни астрологични прогнози и персонални хороскопи за всеки. Изискването е само да сте се записали на място в деня. Важно е да знаете, че за съставянето на хороскоп е належащо да сте наясно с точния час и мястото на раждането си, с цел да бъде напълно прецизен. За повече информация, следете им, където ще намерите повече за всяка от дамите.

Във всеки от дните на събитието ни чака и по една специфична лекция на най-актуалните астрологични тематики за интервала:

На 29 април от 18 до 19 ч. Петя Алексиева и Ели Арсова ще приказват на тематика „ Новолуние в Телец. Как ще повлияе на всеки един знак (зодия). “

На 30 април от 15 до 16 ч. Джина Василева и Петя Аргирова ще приказват на тематика „ След 166 година още веднъж дружно и вкъщи. Съвпад Юптер и Нептун за всеки знак. “

На 1 май от 15 до 16 ч. Деси Микулашева и Вени Перелова ще приказват на тематика „ Астрология за всеки ден. Или по какъв начин да работим с лунния календар, без да сме астролози. “



Това надалеч не е всичко, от The Mall са ни приготвили още изненади, с които обезпечено ще повишим настроението си!

Сигурно сте чували за изкуството за изобразяване с къна в индийската традиция. Рисунката е краткотрайна и стои до две седмици, само че резултатът й е изключително привлекателен!
В предишното за ритуали и церемонии, ръцете се изписвали с кръгове и мандали, по този метод дамите показвали желанието си да разсънят своето вътрешно духовно зрение! На събитието ще можем да се срещнем с Виктория Котева - с надарените си ръце тя ще сътвори същинско изкуство върху кожата ни, което споделя истории. Ателието й за рисунки с къна ще е отворено всеки от дните сред 12 и 19 ч., а с нейна помощ с лекост ще разгърнем нашата духовна страна!

Освен самостоятелните хороскопи на чаша ароматно вино от Verano Azur, гостите на събитието ще могат да участвт в огромната лотария на място, както и в двете готови тематични игри – „ Колелото на шанса “ и „ Стената на стихиите “. Разчитайки на своите знания в астрологичната сфера и доза от своя шанс, всеки участник ще има късмет да си завоюва някоя от награди!

А те ще бъдат обезпечени от обичани марки: Sephora, Invoke, Swarovski, Zlatna Ribka, Grand Optics, Jysk, The Body Shop, Madame Coco, Pepco, L‘еrbolario, Ciela, Paula Venti, Opticlasa, Happy socks, Orange Center, Parfois, Spa Ceylon, Triumph, Yves Rocher и TimeLand.

Предстои и огромна лотария за 3 изящни огърлици с личен зодиакален знак от Goto Jewellery&Diamonds! В края на всеки от дните на събитието ще изтеглят по един късметлия! The Mall и списание ELLE ви чакат на събитието „ Дни на астрологията “ от 29 април до 1 май сред 12 и 19 ч. – етаж 1, северен кулоар. А ние нямаме самообладание да се потопим в света на астрологията и да се насладим на добре прекарано време!

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР